Widok

Jaki perfum??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jaki perfum na ten wyjatkowy dzień dla Panny młodej i Pana młodego?
Macie jakies pomysły??
Bardzo mi sie podoba Treselle z AVONU z tym, że nie wiem czy nadaje sie na tak wyjątkowa okazje....
doradzcie.......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja preferuje j'adore- DIORA lub
chance-CHANEL - jestem wierna tym zapachom.

Moj mezczyzna - Monc Blanc

Ale jak juz ktos zdarzyl zauwazyc. Dobor zapachu to bardzo indywidualna sprawa. Na kazdej osobie zapach czuc inaczej noi gusta ( na szczescie)mamy inne.
Soltera
Ja użyje perfumu Miracle (Lancome) piękny zapach, amój przyszły mąż Chrome Azzaro lub Ultrafiolet.

chyba jestem poprostu nie przywiązujtego takiej wagi i szkoda mi kasy na perfumy za 200zł
UB te perfumy z Yves Rocher to : voile d;ambre (eau de parfum) ;) dla mnie na prawde sliczne!!
pozdrawiam!!!

Monika 1. Nie jesteś w takim układzie kobietą:)
a ja się zupełnie na tym nie znam, nie znam marek, nazw itp. kupuję jakieś tanie perfumiki, ważne żeby ładni epachniały, lubię albo swieże zapachy, albo takie poważne i tyle
moj typ to zdecydowanie channel mademoiselle, lub nieco dziewczeco escada magnetism

Addict-Dior
A my "pachnieliśmy" Angelem Thierry Muglera - ja tym pierwszym-w błękitnej gwiazdce, a mój małżonek A-Men'em. Zapach bardzo trwały i brdzo...seksowny ;) ale uważam że nie warto rezygnować przed ślubem ze swoich ulubionych zapachów, na rzecz czegoś nowego. Angela używam już od 6 lat i to właśnie 'nim' pachniałam jak poznałam swojego przyszłego męża :)
pozdrawiam
cóż ja miałam na swoim weselu plesure- ester lauder , a teraz j'adore- diora obydwa super dla mnie

Romance - Ralph Lauren (według mnie to idealny zapach na tę okazję, jest lekki a jednocześnie głęboki. Co ważne nie przytłacza. Weź pod uwagę, że tego dnia zostaniesz wyściskana i wycałowana niezliczoną ilość razy. To ważne żeby gości nie owiał jakiś mocny,korzenny aromat).
ew. Chance - Chanel
Promosse-Cacharel
Lolita Lempicka
heheh to też jakieś rozwiązanie ;)

A ja polecam sie umyc:)))
A ja lubię Little Black Dress Avonu i zawsze używam go na szczególne okazje bo jest bardzo elegancki i wyjątkowo trwały, pomimo,że z Avonu. Jest kilka perfum tej marki, które są trwałe.
a ja z przejęcia zapomniałam o perfumach w dniu ślubu :)
Ja juz kupilam Lacoste Tough of Pink-polecam
A ja mialam CK ONE. Jestem mu wierna i pomimo ze lekko sportowy mi odpowiadal. :)
swonko a jak się nazywa? :)

a ja polecam nowy zapach wlasnie z yves rocher - jest nowy (od poniedzialku w sprzedazy), jest woda perfumowana (a nie toaletowa) i trzyma sie bardzo dlugo - wyprobowalam sama.. poza tym jest taki cieply, jakby otulajacy... ..
no ale zapach perfum zalezy chyba od gustu... oraz od zasobnosci portfela...
w kazdym razie - polecam ten nowy zapach - przynajmniej mozecie sprobowac ..;)

ja bardzo lubię Opium. i na dodatek jest bardzo trwały
do góry