Widok

Jakie diety znacie?

Trzeba się w końcu zabrać za siebie i zbieram porady dotyczące skutecznych diet :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

najbardziej skuteczna jest MŻ czyli mniej żrec :D

Tych diet jest całe mnóstwo i faktycznie nie wiadomo, którą wybrać. Ja przetestowałam do tej pory dietę norweską i kapuścianą, ale czułam się nie bardzo i po jednej i drugiej.. Teraz przymierzam się do kolejnej, która jest opracowana przez lekarzy z jednej łódzkiej kliniki, co jest gwarancją, że ,mi nie zaszkodzi.
To dieta dąbrowskiej https://sofra.com.pl/instytut-zdrowia-sofra-w-karpaczu/dieta-warzywno-owocowa/ i może to będzie ta właściwa :)

Teraz jest bardzo modna dieta keto. Przynajmniej w kręgach moich znajomych. Ale żeby stosować tę dietę musisz mieć całkowicie zdrową wątrobę, bo przy tej diecie może ona być dosyć mocno obciążona.

Inne tematy z forum Kobieta

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

do góry