Widok
Jedyne w Trójmieście Auto Spa godne polecenia!
Auto Spa w Pruszczu Gdańskim jest godne polecenia w 100%. Jezeli zalezy Wam na czymś więcej, chcielibyscie poczuc sie w swoim kilkunastoletnim aucie znowu jak w nowym, to musicie skorzystać z ich usług. Ja oddalem w ręce p. Pawła swojego Merdecesa CLK- lakier przez 10 lat porysowal sie dosc mocno, do tego jasna welurowa tapicerka. Wiedzialem ze potrzeba do niego specjalisty, który oprocz dobrych środków i porządnego odkurzacza piorącego da od siebie cos wiecej - serce. Efekt jaki zastalem sprawil ze mi szczeka opadla. Wiedzialem z opinii ze sa dobrzy ale nie myslalem ze az tak. REWELACJA - nie myslalem ze jeszcze kiedys poczuje sie w moim 10 latku jak w nowym aucie. Wszyskie plamy zeszly- po napojach , sokach , dzieciach:) a tapicerka wyglada jak z fabryki. Zona byla w szoku. Jezeli chodzi o lakier to usuneli wszystkie drazniace mnie rysy a polerka sprawila ze moge sie przeglądać na swojej karoserii . Za naprawde bardzo rozsadne pieniadze otrzymalem mega zadowolenie i mysle ze jakbym chcial go teraz sprzedac to spokojnie bym wzial ze 3-4 tys wiecej niz przed czyszczeniem! Jezeli ktos chce zdjecia mojego merca jak wyglada po AUTO SPA to piszcie GALERIA_STO@WP.PL POLECAM!!!
Moja ocena
Auto-Spa
kategoria: Myjnie ręczne
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6