Widok
Kameralny obiekt weselny? Trójmiasto
Kameralny obiekt weselny? Trójmiasto
Czy znajdę w okolicach Gdańska naprawdę kameralny obiekt weselny z dobrą ofertą?
Szukam pensjonatu albo domu weselnego o staropolskim charakterze (nie może to być jakiś bezoosobowy domek z metalu i ze szkła) i ciekawej atmosferze (odpadają więc hotele obok centrów handlowych, fabryk albo tuż obok zjazdu z autostrady). Zależy mi na tym, żeby z właścicielem dało się porozumieć i żeby nie próbował on zarobić za każdą cenę (nie będę płaciła za "korkowe", dodatkowe przystrojenie sali, czy też nawet za czyste powietrze)....
Chodzi mi też o lokalizację wśród zieleni ale też i blisko centrum miasta.
Czy mam za wysokie wymagania?
Podpowiecie jakieś miejsce, gdzie nie stracę czasu i nerwów?
Czy znajdę w okolicach Gdańska naprawdę kameralny obiekt weselny z dobrą ofertą?
Szukam pensjonatu albo domu weselnego o staropolskim charakterze (nie może to być jakiś bezoosobowy domek z metalu i ze szkła) i ciekawej atmosferze (odpadają więc hotele obok centrów handlowych, fabryk albo tuż obok zjazdu z autostrady). Zależy mi na tym, żeby z właścicielem dało się porozumieć i żeby nie próbował on zarobić za każdą cenę (nie będę płaciła za "korkowe", dodatkowe przystrojenie sali, czy też nawet za czyste powietrze)....
Chodzi mi też o lokalizację wśród zieleni ale też i blisko centrum miasta.
Czy mam za wysokie wymagania?
Podpowiecie jakieś miejsce, gdzie nie stracę czasu i nerwów?
Polecam http://www.rajskagora.pl piękny obiekt otoczony pagorkowatym lasem z pięknym ogrodem w pobliżu jeziora