Widok

Kaśka Sochacka

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Chyba nie ma w życiu czegoś takiego jak "dobry moment". Raz się wydaje zbyt wcześnie a raz za późno. Zdarza mi się czasami odbijać między tymi terminami jak piłeczka pingpongowa... ale czasem, kiedy gwiazdy sprzyjają i mam obok siebie kogoś, kto widzi to, co ja, to czuję, że nie ma na co czekać... Tak mam teraz.Torwarowe przygody pokazały mi, że takie koncerty to dla Was inny rodzaj spotkania, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kaśka Sochacka

[lead]Chyba nie ma w życiu czegoś takiego jak "dobry moment". Raz się wydaje zbyt wcześnie a raz za późno. Zdarza mi się czasami odbijać między tymi terminami jak piłeczka pingpongowa... ale czasem, kiedy gwiazdy sprzyjają i mam obok siebie kogoś, kto widzi to, co ja, to czuję, że nie ma na co czekać... Tak mam teraz.[/lead]Torwarowe przygody pokazały mi, że takie koncerty to dla Was inny ...
więcej

To był magiczny wieczór
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniały

Fantastyczny koncert:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kaśka Sochacka

[lead]Chyba nie ma w życiu czegoś takiego jak "dobry moment". Raz się wydaje zbyt wcześnie a raz za późno. Zdarza mi się czasami odbijać między tymi terminami jak piłeczka pingpongowa... ale czasem, kiedy gwiazdy sprzyjają i mam obok siebie kogoś, kto widzi to, co ja, to czuję, że nie ma na co czekać... Tak mam teraz.[/lead]Torwarowe przygody pokazały mi, że takie koncerty to dla Was inny ...
więcej
do góry