Widok

Klub Dziecięcy Wiszący Ogródek - proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam jeszcze informacji o tym klubie, czy wiecie coś może?

Zostaliśmy na lodzie z naszym żłobkiem i szukam info na temat wybranych, polecanych żłobków, bardzo proszę o pomoc!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
uppppp
na forum wiszace-ogrody.net widziałam wątek dot. punktów opieki na Wiszących Ogrodach
z tamtych rejonów goraco polecam klubik malinka na kiełpinie

moja córka uczeszczała tam przez rok czasu i złego słowa powiedziec nie moge
dzięki Agitka :)
Witam, ja jestem bardzo zadowolona, córcia jest zadbana, dużo zajęć jak na taką grupę wiekową, wychodzą na dwór cały rok, kadra stała, właścicielka jest osobą miłą i kompetentną , co do ceny standardowa na rynku, jestem zadowolona i pozdrawiam naszą ukochaną Panią Anię :)
mhm... ciężko poradzić mogę się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Właścicielka... sama nie za bardzo ogarnia swój interes, kontakt z nią jest bez szału, ale kadra już bardziej do rzeczy. Są panie fajniejsze i mniej fajne, jednak ogólnie jest ok. Dziecko jest czyste i dobrze się bawi. Miejsce fajne, ciche osiedle z placami zabaw. Sam klub ma dwie fajne sale zabaw i lokalowo bez zarzutu. Temat żywienia-pozostawia wiele do życzenia ale to nieopatrznie kierownictwa. Nie rozumiem, jak firma której się płaci za usługi może tak rządzić. Jednak nie moje małpy, nie mój cyrk. W kwestii jedzenia radzę trzymać rękę na pulsie. Cenowo bez szału, poza opłatami trzeba dziecko zaopatrywać w pieluchy i inne środki higieny osobistej. W wielu żłobkach w kosztach pokrywane są korzy pieluch itp. Jeśli Ma Pani/Pan po drodze do żłobka, oddałabym dziecko. Jeśli w bliskim otoczeniu jest inny klub/żłobek zasięgnęłabym opinii o sąsiedniej placówce i wtedy podjęłabym decyzję.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (46 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

do góry