Widok
Nieco na temat disco polo na weselach ;) https://www.djlama.pl/muzyka-na-wesele/wesele-bez-disco-polo/
A ja lubię, słucham, na codziennie plejliście w Mp3 mam ;]
Nie wstydzę się tego i zawsze bronię tej muzyki.
A po całym dniu 'przekazów' ynteligencji, która mnie otacza często włączam sobie radio plus na odprężenie. Kawałki z lat 70' 80' 90'.. to jest to :)
Lubię, ale nie wszystko, są kawałki/zespołu o których też myślę że to żenada a co do przekazu - to co nam przekazuje hip hop? trance? techno? pop? :D
Chociaż w moim Winampie przeważa rock, punkrock i muzyka klasyczna to na disco polo zawsze będzie miejsce :)
Nie wstydzę się tego i zawsze bronię tej muzyki.
A po całym dniu 'przekazów' ynteligencji, która mnie otacza często włączam sobie radio plus na odprężenie. Kawałki z lat 70' 80' 90'.. to jest to :)
Lubię, ale nie wszystko, są kawałki/zespołu o których też myślę że to żenada a co do przekazu - to co nam przekazuje hip hop? trance? techno? pop? :D
Chociaż w moim Winampie przeważa rock, punkrock i muzyka klasyczna to na disco polo zawsze będzie miejsce :)
Zdecydowanie nie lubię. W dzieciństwie kiedy moi rodzice słuchali Niemena , Budki Suflera czy Perfektu - słuchałam razem z nimi , mimo że to nie jest muzyka mojego pokolenia. Uważałam jednak że to muzyczna historia , którą warto poznać . Kiedy słuchali disco polo ( całe szczęście to był bardzo krótki epizod w ich życiu) , uciekałam z domu. Dlaczego nie lubię ? Ponieważ na ogól nie ma w sobie żadnego przekazu, jeśli są jakieś wyjątki , to ja ich nie znam , bo prawda jest taka że nie zgłębiałam tematu. Teksty typu bara bara bara riki tiki - to nie dla mnie . Jeśli ktoś lubi , to mi to zupełnie nie przeszkadza , o gustach się nie dyskutuje.
Witaj!
Jeśli jesteś fanką muzyki Disco Polo, uważasz, że ta muzyka w znaczący sposób wpływa na twoje życie oraz chciałbyś wziąć udział w najbardziej rozpoznawalnym polskim Talk Show to pisz!
Gwarantujemy transport oraz wynagrodzenie za udział w programie.
Informacja: kormaniec@gmail.com
Pozdrawiamy serdecznie
Załoga Rozmowy w Toku TVN
Jeśli jesteś fanką muzyki Disco Polo, uważasz, że ta muzyka w znaczący sposób wpływa na twoje życie oraz chciałbyś wziąć udział w najbardziej rozpoznawalnym polskim Talk Show to pisz!
Gwarantujemy transport oraz wynagrodzenie za udział w programie.
Informacja: kormaniec@gmail.com
Pozdrawiamy serdecznie
Załoga Rozmowy w Toku TVN
ty krzywdzisz moją psychikę swoimi głupotami. Mówicie, że Rap czy rock jest dla inteligentnych a wcale tak nie jest. Jak patrze na kolesi, którzy słuchają rocka to mi się żal robi. To są sami geje, pedały i kolesie, którzy drą morde nie wiadomo po co. A jak patrze na ludzi słuchających rapu, to samo. Tylko jest to zwykłe gówniarstwo.