Widok

Kochani! Czy lubicie muzykę DISCO POLO ?????

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Kochani! Czy lubicie muzykę DISCO POLO ????

Jeśli tak to podajcie tytuły ulubionych przebojów.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie lubię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nieco na temat disco polo na weselach ;) https://www.djlama.pl/muzyka-na-wesele/wesele-bez-disco-polo/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Muzyka zwykle skoczna, dobra do potańczenia. Poza tym Polska i dobrze jest wspierać rodzime inicjatywy, obojętnie jakie mamy o nich zdanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie mogę napisać, że nie lubię ale też nie napiszę że słucham namietnie. Eh jak ta żaba co stanęła na środku ;) Kiedy lubię? Rano kiedy w drodze do pracy słucham radia plus, dodaje mi to energii :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
I tu się z Tobą zgodzę :) wszyscy słuchamy i znamy słowa ...
Nikt nie lubi ale jak puszczą " Jesteś szalona" czy "Ona tańczy dla mnie" to wszyscy znają słowa :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
Ok, później :))))
"Nie wstydzę się tego..."

A powinnaś. Nałóż włosienicę, padnij na kolana i proś o zmiłowanie. ;)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja lubię, słucham, na codziennie plejliście w Mp3 mam ;]
Nie wstydzę się tego i zawsze bronię tej muzyki.
A po całym dniu 'przekazów' ynteligencji, która mnie otacza często włączam sobie radio plus na odprężenie. Kawałki z lat 70' 80' 90'.. to jest to :)
Lubię, ale nie wszystko, są kawałki/zespołu o których też myślę że to żenada a co do przekazu - to co nam przekazuje hip hop? trance? techno? pop? :D
Chociaż w moim Winampie przeważa rock, punkrock i muzyka klasyczna to na disco polo zawsze będzie miejsce :)
Zdecydowanie nie lubię. W dzieciństwie kiedy moi rodzice słuchali Niemena , Budki Suflera czy Perfektu - słuchałam razem z nimi , mimo że to nie jest muzyka mojego pokolenia. Uważałam jednak że to muzyczna historia , którą warto poznać . Kiedy słuchali disco polo ( całe szczęście to był bardzo krótki epizod w ich życiu) , uciekałam z domu. Dlaczego nie lubię ? Ponieważ na ogól nie ma w sobie żadnego przekazu, jeśli są jakieś wyjątki , to ja ich nie znam , bo prawda jest taka że nie zgłębiałam tematu. Teksty typu bara bara bara riki tiki - to nie dla mnie . Jeśli ktoś lubi , to mi to zupełnie nie przeszkadza , o gustach się nie dyskutuje.
Niektóre kawałki są spoko i każdy się przy tym dobrze bawi, tylko nie każdy się przyzna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj!

Jeśli jesteś fanką muzyki Disco Polo, uważasz, że ta muzyka w znaczący sposób wpływa na twoje życie oraz chciałbyś wziąć udział w najbardziej rozpoznawalnym polskim Talk Show to pisz!

Gwarantujemy transport oraz wynagrodzenie za udział w programie.

Informacja: kormaniec@gmail.com

Pozdrawiamy serdecznie
Załoga Rozmowy w Toku TVN
nie lubię, nawet na weselach mnie nie "porywa" :/
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
Wolę metal \m/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja nie lubię, ale mój ukochany to już inna sprawa. Jak słucha disco polo głośno w domu to mi po prostu wstyd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Lubię i się tego nie wstydzę :) Mało tego - w tym roku planuje jechać na festiwal disco do Ostródy :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ty krzywdzisz moją psychikę swoimi głupotami. Mówicie, że Rap czy rock jest dla inteligentnych a wcale tak nie jest. Jak patrze na kolesi, którzy słuchają rocka to mi się żal robi. To są sami geje, pedały i kolesie, którzy drą morde nie wiadomo po co. A jak patrze na ludzi słuchających rapu, to samo. Tylko jest to zwykłe gówniarstwo.
W ten sposób nieodwracalnie skrzywisz jego młodą psychikę.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
lubimy;)))) moje dziecko zasypia przy disco polo:) bardzo uspokajajaco na nie dziala takze polo tv czesto u nas gosci
Spytajcie Bogusława Kaczyńskiego co to disco polo bo mi to przez gardło nie przejdzie,za wrażliwy jestem.nie mogę patrzeć na bitego człowieka.
leche mon cul

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Towarzyskie

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

Poznamy Panów/ Parę/Panią (3 odpowiedzi)

Cześć! Jak i gdzie znaleźć chętne osoby do zabawy w większym gronie? Jesteśmy parą znajomych po...

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

do góry