Widok

Koleżanka z ed poszukiwana

Hej, szukam koleżanki z jakimikolwiek formami eating disorders... sama męczę się z anoreksja bulimiczna od 22 roku życia. Szukam osoby do popisania, wzajemnego wspierania się a może nawet zaprzyjaźnienia się :) Jestem po 30stce, singielka z odzysku, dzieci brak. Nie mam wokół siebie nikogo do porozmawiania o tego typu problemach :(
Piszcie kobietki w potrzebie: rougecat@wp.pl
Pozdrawiam Joanna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może zacznij od używania języka polskiego- zaburzania odżywiania a nie ed. I druga osoba chora nie będzie dla ciebie wsparciem a kulą u nogi. Tez męczyłam się pół życia z anoreksją, póżniej bulimią. Kluczowy był odwyk od wszystkich treści które wywoływały chorobowe myśli ( dość rygorystyczny odwyk od mediów i internetu ) długa psychoterapia i leczenie psychiatryczne. Innej drogi nie ma.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

do góry