Widok

Kwiaciarna

Wesele Temat dostępny też na forum:
pls poleccie dobra kwiaciarnie. Z gory dziekuje Miłka (do slubu pozostal juz tylko miesiac)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam "Zdrojewskich "w Sopocie(na Wyścigach) bardzo ładne ,nie drogie i świeżo cięte kwiatki a przy tym oryginalne pomysły!Albo jak wolisz kwiaciarnia na Dąbrówce(Gdynia)-piękne bukiety do wyboru z katalogu.Ostatnio dostałam na imieniny słonecznik zawinięty w jakieś trawy,rafię i inne cuda(ekologicznie) i to był bukiet wlaśnie z ich kwiaciarni.Powodzenia!
Polecam kwiaciarnie na ryneczku przy Straży Pożarnej we Wrzeszczu (przy ul.Batorego) układają piękne kompozycje i nie drogo.
Polecam tą samą kwiaciarnię na ryneczku przy straży pożarnej. naprawdę ładne i nietypowe wiązanki.na dodatek najtaniej chyba w Trójmieści. I to na wszystkie okazje
na Zaspie tuz kolo kolejki jest kwaiaciarnia z szyldem "Kwiaciarnia" (nie "Kwiaty" mieszczaca sie tuz obok) gzie ja zamawialam moj bukiet slubny. Byl naprawde piekny, oryginalny i niedrogi.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

do góry