Widok

Lisaferrera

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co sądzicie na temat tego salonu? Jka szybko sprowadzają zamówioną sukienkę?Wiecie coś może o promocjach w tym salonie?Za wszystkie odpowiedzi bede wdzieczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pytałam się czy się roźnią od zamawianych bo już takie cuda w tych salonach się dzieją, że nie wiadomo czego się spodziewać. Moja siostra zamówiła sukienkę w gdyni w camelii i wogóle jej nie dostała. A miała wpłaconą zaliczkę 1500 zł. bo sukienka była droga. Dwa tygodnie przed ślubem została bez sukienki.
Moja koleżanka zamawiała tam sukienkę. Obsługa i jakość sukienek b. dobra, ale z tego co pamiętam mieli poslizg z terminem (zdązyli, ale kolezanka zamówiła ją jescze z zapasem). Sukienki zamwiane nie różnią się od sklepowych i nie mogą się róznić bo przeciez szyje to producent wg szablonów, więc generalnie chyba w salonach firmowych nie ma tego ryzyka.Aha:) W promocji był welon gratis, ale to taka byle jaka, niewykończona szmatka,że i tak trzeba mieć inny.
a czy sukienka różniła się jakoś od tej ze sklepu? Bo jestem ciekawa czy oni szyją je identycznie. Też chcę zamówić w tym salonie i boję się czy przyjdzie taka jaką zamówiłam??
Wszystko w jak najlepszym porządku miła,fachowa obsługa. Suknie otrzymałam dużo wcześniej i to z rabacikiem... Polecam!
Siostra brała ślub w tym roku , ja byłam jedynie świadkiem jej nerwów przez salon lisaferera , w sumie długo by pisać na ten temat , ale w skrócie , nie wywiązują sie praktycznie z niczego , wszystko jest na żywioł , albo się uda , albo nie , nie dotrzymują terminów. Osobiście jak dla mnie to są chwyty niedopuszczalne , tak lekceważyć klienta i myślę , że panie tam pracujące same są bezsilne , bo widać było , że starały się chociaż co nieco pomóc , ale ponoć właściciel taką ma ''zlewkę'' na wszystko ,że raczej też nic nie mogą zrobić. ):
zamawiałam u nich suknię - ile najadłam sie nerw to moje - nie dotrzymują terminów - musiałam interweniować w centrali a centarla też mami obietnicami - oczywiście suknie dostałam ale niesmak pozostał
Bardzo mały wybór , no i niestety są nieterminowi , moja siostra bardzo żałowała ze zdecydowała się na ten salon.
Właśnie niedawno zamówiłam suknię na kwiecień Demetrios 2705 jest przecudowna!!! Na suknie czeka się około 3 miesięcy ale jest możliwość sprowadzenia szybciej. Jeśli chodzi o promocje to wiem że można wygrać nowiutkiego citroena C1. Jestem zadowolona z wyboru widać że jest to firmowy salon.
i ja również:)
do góry