Widok
MAMY OBRĄCZKI :)
no więc dzisiaj zamówiliśmy obrączki :)

model jest Kruka ale my zamówiliśmy u złotnika cena to 230 zł za dwie, ale daliśmy swoje złoto :)
aha no i nasze nie będą matowe tylko błyszczące bo mat się ściera jak powiedział nam Pan złotnik :)
kolejna sprawa odfajkowana (jak mawia moja babcia ;)

model jest Kruka ale my zamówiliśmy u złotnika cena to 230 zł za dwie, ale daliśmy swoje złoto :)
aha no i nasze nie będą matowe tylko błyszczące bo mat się ściera jak powiedział nam Pan złotnik :)
kolejna sprawa odfajkowana (jak mawia moja babcia ;)
my też już mamy obrączki :) model też kruka i również robiliśmy u złotnika, co wychodzi dużo taniej, mieliśmy swoje złoto, takie wiecie z czasów ZSRR, czerwone obrzydliwe, wielgaśne obrączki. Ale złotnik je przetopił, wywalił miedz (przez co ta czerwień) i zostało czyste złoto.
Mamy z kolekcji miłosnej IDYLLION, tyllo, ze z żółtego złota.
Mamy z kolekcji miłosnej IDYLLION, tyllo, ze z żółtego złota.
Pracownia złotnicza Aleksander śląska 42 Gdynia
Niestety muszę was zmartwić bo Pan wyjeżdża i robi chyba już ostatnie zamówienia, więc warto do niego zadzwonić i zapytać czy jeszcze będzie miał czas....
Mój B robił też u niego mój pierścionek... Pan robi ze zdjęcia wszystko co człowiek sobie zamarzy :)
Ma u siebie katalogi Kruka Apartu i innych firm więc jest ogromny wybór polecam :)
jeśli chodzi o ceny to nie wiem jak jest u innych słotników ale my zostawiliśmy 10 g złota (2 obrączki i mała zawieszka) i tyle też powiedział Pan będą orientacyjnie ważyły 2 nasze obrączki..... no i tak jak mówiłam płacimy tylko za robocizne czyli 230 zł :)
Niestety muszę was zmartwić bo Pan wyjeżdża i robi chyba już ostatnie zamówienia, więc warto do niego zadzwonić i zapytać czy jeszcze będzie miał czas....
Mój B robił też u niego mój pierścionek... Pan robi ze zdjęcia wszystko co człowiek sobie zamarzy :)
Ma u siebie katalogi Kruka Apartu i innych firm więc jest ogromny wybór polecam :)
jeśli chodzi o ceny to nie wiem jak jest u innych słotników ale my zostawiliśmy 10 g złota (2 obrączki i mała zawieszka) i tyle też powiedział Pan będą orientacyjnie ważyły 2 nasze obrączki..... no i tak jak mówiłam płacimy tylko za robocizne czyli 230 zł :)
zamówilismy je mailem bezposrednio u Hadrysia w Tychach, potem w trakcie realizacji dzwonił dogadywał szczegółuły, po czym wysłał przesyłke za pobraniem - 1000 zł - tyle ile kosztowały obrączki. Sa pieknie wykonane - dopracowane, a my zadowloeni, że sa inne niz w sklepach. dodatkowo otzrymalismy równiez certfikat, poswidaczający o tym że wykonane sa z tytanu i złota o próbie 0.750, waza ponad 6 gramów. Naprawde warto.!