Odpowiadasz na:

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy za umieszczenie opinii o naszej Restauracji.

Przykro nam, że wizyta w naszej Restauracji pozostawiła po sobie takie wrażenie.

Pozwolimy sobie odnieść się do... rozwiń

Dziękujemy za umieszczenie opinii o naszej Restauracji.

Przykro nam, że wizyta w naszej Restauracji pozostawiła po sobie takie wrażenie.

Pozwolimy sobie odnieść się do Pani opinii w kilku słowach.

Rozumiemy, że w Państwa ocenie sos do ryby mógł się wydawać za słony. O intensywności smaku danej potrawy decyduje dobór składników oraz koncepcja Szefa Kuchni na konkretne danie, natomiast warzywa do ryby z założenia mają być chrupiące dzięki temu mają one zupełnie inne walory smakowe, nie wspominając już o wartościach odżywczych i bogactwie witamin, których dzięki takiej formie przygotowania nie tracą.

Długo pieczona wołowina - jej proces przygotowania polega na 24- godzinnym marynowaniu, dzięki czemu jest nasycona aromatami przypraw oraz zachowuje różowy kolor mięsa po obróbce termicznej. Następnie pieczemy ją przez 6h i nie ma możliwości aby była surowa. Do tego dania wykorzystujemy łatę wołową, która ma przerosty tłuszczu i jest to nasz celowy wybór, bo jak wiadomo i zgodnie ze sztuką kulinarną, to tłuszcz w mięsie daje mu wyjątkowy smak.

Pani zastrzeżenia, że do Brownie była podana kwaśna śmietana, hm... w karcie jest napisane, że Brownie podane jest z kwaśną śmietaną

Co do wielkości porcji, to w naszej ocenie są to standardowe porcje restauracyjne, a wręcz - słuchając opinii zdecydowanej większości naszych Gości, są większe niż w innych restauracjach o porównywalnym standardzie.

zobacz wątek
5 lat temu

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry