Widok

Może nie do końca odpowiedni dział ale problem dość nietypowy i dotyczy kobiet.

Otóż wczoraj po zakonczeniu sylwestrowej zabawy miałem okazję współżyć z jedną z moich kandydatek do trwalej relacji i przy jednej z pozycji (wiadomo jakiej) zauważyłem, że śmierdzą jej nogi. Gdyby nie ten fakt najprawdopodobniej z nią chciałbym budować trwały związek. Po tej pamiętnej nocy nie jestem pewien czy byłbym wstanie znieść to na dłuższą metę. Nie mam zbytnio porownania jak śmierdzą nogi u innych kobiet bo z pozostałymi kandydatkami jeszcze nie miałem okazji być w takich pozycjach, żeby moc powąchać nogi. I nie wiem teraz co dalej robić. Czy to normalne, żeby kobietom aż tak nogi śmierdziały?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlatego bezpiecznie jest , aby oboje zainteresowanych brało najpierw prysznic. ;)
Ale jak się ma chuć to trzeba czasem trochę pocierpieć;)
Ps. Czasem kobiety smarują stopy cebulą przed randką, chodzą słuchy, że to chroni, przed niechcianą ciążą.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Smarowanie stóp cebulą jest oczywiście skuteczne, bo intensywny zapach cebulin zniechęca partnera do seksu. Tym sposobem zabezpiecza kobietę również przed niechcianą ciążą. ;)
PS. Wydaje się, że czosnek byłby jeszcze bardziej odpowiedni
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmm.. Raczej panna była wymyta, wykluczył bym też próby zniechęcenia gdyż akt miłosny wyszedł nie z mojej inicjatywy. Zdecydowanie nie był to smród ani cebuli ani czosnkowy, bardziej przypominał sfermentowaną kiszonke, nie wiem czy to od butów czy jakoś naturalnie powstał. Może są tu kobiety chętne udzielić pomocy, chetnie dla porównania obniuchał bym nogi u innych pań.

To idź do obuwniczego, przykucnij, i czekaj aż panna zdejmie but i wtedy się zaciągnij...
Mojej matce zawsze capiły giry, ale ona nosiła nylonówki i nosiła za małe buty, więc się stopa stresowała, i z napięcia wydzielała silniejszą woń. Stopy żyją swoim życiem. Jak je karmisz zupkami chińskimi to się odwdzięczają kiszonkowym aromatem.

Wywal wszystkie jej buty, szczególnie sportowe, które są plastikowe (vel: z "ekoskóry") i kup jej porządne, skórzane.
Oczywiście tylko wówczas, jeśli masz jakieś plany na przyszłość, z nią związane, bo to bardzo poważna inwestycja ;]
A doraźnie, przed seksem, proponuj grę wstępną - moczenie stóp w misce z Ace :D

Naturalnym zapachem "uzywanych" stóp jest delikatny "bukiet" nadtlenku benzoilu Jak nie znasz, to powąchaj utwardzacz do epoksydów albo maść na pryszcze). Wszelkie kwaśne zapachy są nienaturalne i zazwyczaj oznaczają własne życie biologiczne obuwia i/lub grzybicę stóp.

Dziękuję za konstruktywne wyjaśnienie problemu, będę musiał jakoś to sobie poukładać bo do tej pory nie wiedziałem, że takie rzeczy mogą się zdarzać. Gdyby jednak znalazły się chętne panie udzielić pomocy to chętnie obwącham inne stopy. Może być w obuwniczym przy okazji zakupów, jak to wspomniała jedna z powyższych osób. Jakoś głupio obwąchiwać tak przypadkowe koleżanki, wolałbym jednak żeby były umówione. Wiek tak do 25 lat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

tu nie chodzi wcale o zapach stóp, tylko o to, ze udało ci wciągnąć innych w rozmowę o nich, bo ciebie podnieca, że ktoś dał się złapać na ten temat. i dalej próbujesz zachęcić... myślę, że doszło do nadużycia.
dobrze, że nie wymagasz, by panny miały poniżej 15 lat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Koło -lolo po prostu jest "fetyszystą" śmierdzących kobiecych stóp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kobieta

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

do góry