Polecam agencję Intuum, a w szczególności panią Angelikę, jako profesjonalistów w zakresie uzyskania kredytu hipotecznego. W trakcie całej współpracy, od pierwszego spotkania, opracowania strategii, wyboru banków, do których warto złożyć wniosek, aż po wsparcie na etapie kompletowania dokumentów i uruchomienia kredytu, wszystko przebiegało w sposób przejrzysty i zrozumiały, a ja czułam pewność co do końcowego rezultatu.

Warto zaznaczyć, że mój przypadek nie był najprostszy, ponieważ jesteśmy cudzoziemcami, a w naszej rodzinie tylko jedna osoba pracuje w Polsce, natomiast druga ma dochody za granicą, których banki nie biorą pod uwagę. Mimo tak skomplikowanej sytuacji na początku otrzymaliśmy decyzje pozytywne z dwóch banków, w tym z Alior Banku, który był naszym docelowym bankiem.

Jestem niezwykle zadowolona ze współpracy z agencją Intuum i szczerze ich polecam. Mogę porównać, jak sprawnie i spokojnie przebiegał nasz proces, z trudnościami, które napotkali nasi znajomi (również cudzoziemcy). Dlatego przygotowywałam się na długi proces z dostarczaniem dokumentów, jednak wszystko odbyło się maksymalnie płynnie.