Re: Nototenia - co wiecie o tej rybie?
kostki z łososia widziałam wczoraj w Leclercu ;)
do mintaja i morszczuka nie mogę się przekonać :P w pracy robiłam mintaja, nawet spróbowałam - ale jakiś takie za bardzo śmierdzący...
rozwiń
kostki z łososia widziałam wczoraj w Leclercu ;)
do mintaja i morszczuka nie mogę się przekonać :P w pracy robiłam mintaja, nawet spróbowałam - ale jakiś takie za bardzo śmierdzący rybą dla mnie jest :/
do dorsza już kilka razy robiłam podejście - ale jednak nie mogę się przełamać :/ obchodziłam wczoraj zamrażarkę w Leclercu i zastanawiałam się z czego zrobić rybę po grecku :P no bo jak już takie zamrożone na kość, to i ewentualne robale "zdechły na śmierć" ;P po poczytaniu skąd ryby pochodzą(Chiny, Wietnam)... mam tylko opcję polędwiczki z dorsza(chociaż tu nie pamięta skąd pochodzą) albo nototenia :P
zobacz wątek