Widok

ORTODONTA W GDYNI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny!
Poszukuję ortodonty, ewentualnie adresów gabinetów lekarskich które oferują zakładanie aparatu na zęby. Macie może jakies doświadczenia, gdzie byście polecały?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Armii Krajowej w gDYNI

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Rina a cos bliżej? Trzeba się tam zapisywac czy z miejsca przyjmują?

image
zapisywac sie trzba.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Kropka chcesz taki aparat na stałe???? ja chciałam ale troche sie boje wszyscy którzy maja lub mieli mówia ze to boli, wogóle zakładanie rani cała buzie od środka i poźniej naciąganie żylek tez boli, kurka nie moge sie zdecydowac

image

RoDka doczekała sie swojego Nowo(RoDka)
moja siostra nosiła taki aparat, fakt na początku trochę bolało, ale nie na tyle żeby nie wytrzymac, bo jakoś jeszcze żyje:))))ale dziewczyny!!jaki efekt, super!!!!!miała fatalny zgryz, krzywe zęby, a teraz jak się uśmiechanie to tylko pozazdrościć. Teraz moja koleżanka zakłada aparat, jakoś za dwa tygodnie chyba, jak chcesz, to popytam o namiar
Bzdura, Rodka! Mnie trochę bolało przez pierwsze dwa dni, potem przez jeden dzień po zmianie drucików (raz na 3 miesiace!). Ale to lekki ból, zwykły ból głowy przy tym to męczarnia!

Czasem rzeczywiście coś rani policzek od środka, ale na to też są sposoby (choćby specjalne woski i gumki do osłaniania ostrych drucików) - ja miałam taki jeden punkcik, który czasem mi dokuczał.

Bardzo polecam! Kiedyś uśmiechałam się jak Gioconda, teraz świecę moimi perełkami na każdym zdjęciu!
nic nie boli... mam piekne rowne zeby.. po noszeniu 2 lata... ale oplacalo sie ;-)

jezli macie fundusze to naprawde warto!

image
Tak dziewczyny ja chcę dla siebie załózyć dlatego szukam gdzie polecacie...czekam na jakieś adresy (gdynia mnie ineteresuje)

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

Jaki najlepszy i najtańszy blender? (13 odpowiedzi)

Chciałabym zacząć robić sama papki małemu,jednak słoiki są za drogie.On zjada cały taki mały...

Przedszkole 43 Jantarek Gdynia (3 odpowiedzi)

Witam, drogie mamy czy kogoś pociecha uczęszcza do przedszkola nr 43 "Jantarek ? Jeśli tak to czy...

do góry