Witam! Moje dwie córki uczęszczają do tego przedszkola i osobiście uważam, że jest to najlepsze przedszkole w jakim mogły się znaleźć :) Po nieciekawych przygodach z przedszkolami w Gdańsku, gdzie tylko wyciągano od Nas pieniądze w końcu jestem o Nie spokojna.
Jestem zdziwiona (ogromnie) jednym z wpisów poniżej. Opinia dotycząca Pani dyrektor, aby miała traktować dzieci jak numery! Jest to wpis bardzo krzywdzący i niesprawiedliwy! Szukając przedszkola i dzwoniąc po wszystkich przedszkolach w trójmieście, tylko z TUPTUSIÓW do Nas oddzwoniono i zaproszono na spotkanie, gdzie dziewczynki były w "centrum" uwagi.
Otrzymaliśmy wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania i wiele wskazówek.
Córeczki są niepełnosprawne, ale dzięki wspaniałej atmosferze jaka tam panuje nie jest to już aż tak widoczne. Osoby tam pracujące posiadają wspaniałe przygotowanie (powołanie) do pracy z dziećmi. Na bieżąco udzielane są mi wszystkie informacje :).
W tym miejscu chciałabym zaznaczyć, że ponieważ bardzo kocham swoje dzieci sama również często o wszystko pytam, nie jestem osobą, która zostawia dzieci i ma resztę w tzw. nosie. Z przedszkolem należy współpracować, a nie zostawiać dziecko i żądać cudów!