Widok
POSZUKUJE ELEGANCKIEJ SALI NA WRZESIEŃ"08!!!!
witam
jesli ktoś ma pewne informacje nt wolnej sali na wesele ok. 70-80 osób w terminie sierpień ,wrzesień 2008 to bardzo prosze o ktk. zdaje sobie sprawe ze jest dośc późno ale czasem tak bywa. Może ktoś jest chętny do odstąpienia. Chciałabym zeby to była sala dość elegancka, najlepiej jedno wesele w lokalu.
pozdrawiam
jesli ktoś ma pewne informacje nt wolnej sali na wesele ok. 70-80 osób w terminie sierpień ,wrzesień 2008 to bardzo prosze o ktk. zdaje sobie sprawe ze jest dośc późno ale czasem tak bywa. Może ktoś jest chętny do odstąpienia. Chciałabym zeby to była sala dość elegancka, najlepiej jedno wesele w lokalu.
pozdrawiam
Witam,
W zwiazku z niepowodzeniem zwiazku mam do odstapienia termin 30 sierpnia 2008 roku w Hotelu Murat w Wejherowie. Sala jest wynajeta na 50-60 osob, jest bardzo ladna i ogolnie z checia bym sie w niej bawil na swoim weselu lecz zwiazek zakonczyl sie fiaskiem...
Termin oddam za kwote zadatku ktory wplacilem w momencie rezerwacji czyli 2000zł.
Termin jest bardzo atrakcyjny :) Wakacje i jeszcze latwy do zapamietania, wszelkie spoznione pary serdecznie zapraszam do kontaktu:
tel. 693-592-839
e-mail. murdoc84@o2.pl
gg. 1111833
Pozdrawiam i zachecam do kontaktu, termin i miejsce sa bardzo atrakcyjne.
No i od razu mowie ze nie jestem zadnym konikiem :)
Zadzwoń w dwa miejsca, oba obiekty są nowe i wiem że nie mają na ten rok pełnego obłożenia.
1 Hotel Wieniawa 58 673 92 80 www.hotelwieniawa.com
2 sala weselna "Chata"w w Kębłowie mam tam tylko telefon do baru ale na pewno Cię skierują gdzie trzeba Kębłowo, ul. Gdańska 2, tel. 058 6780000
powodzenia :)
1 Hotel Wieniawa 58 673 92 80 www.hotelwieniawa.com
2 sala weselna "Chata"w w Kębłowie mam tam tylko telefon do baru ale na pewno Cię skierują gdzie trzeba Kębłowo, ul. Gdańska 2, tel. 058 6780000
powodzenia :)
to znalazłam
Witam wszystkich serdecznie, odwołuję ślub i mam do odstąpienia salę na wesele(dolną) w Tequili w Rumii termin 06.09.2008, wpłacałam zaliczkę 1000zł i chciałabym ją odzyskać, również mogę odstąpić fajny zespół(zaliczka 200zł, ogółem cena 1800zł) oraz kamerzystę (300zł zaliczka,ogółem 1500zł).Więcej informacji na maila lub na gg 6888611.
Mam również zamówioną sukienkę w salonie Lisa Ferrera w kolorze białym rozm. 36, model Cosmobella 7220, sukienka będzie do odbioru w sierpniu, cena sukienki 2260,00 -wpłacałam 800zł zaliczki.
Witam wszystkich serdecznie, odwołuję ślub i mam do odstąpienia salę na wesele(dolną) w Tequili w Rumii termin 06.09.2008, wpłacałam zaliczkę 1000zł i chciałabym ją odzyskać, również mogę odstąpić fajny zespół(zaliczka 200zł, ogółem cena 1800zł) oraz kamerzystę (300zł zaliczka,ogółem 1500zł).Więcej informacji na maila lub na gg 6888611.
Mam również zamówioną sukienkę w salonie Lisa Ferrera w kolorze białym rozm. 36, model Cosmobella 7220, sukienka będzie do odbioru w sierpniu, cena sukienki 2260,00 -wpłacałam 800zł zaliczki.
polecam chate w kębłowie 14.06.08 moja siostra miała tam wesele rewelacja adres i telefon ktoś już tu podawał, mają też pare pokoi, a jeśli chodzi o sale to przepiękna jedzenie pyszne i bardzo dużo, ogólnie byliśmy zachwyceni i napewno mają wolne terminy bo dopiero w tym roku wystartowali myśmy tez przenosili wesele siostry z innej sali na 2 tygodnie przed ślubem i naprawdę świetnie się spisali gdybym miała okazje brać jeszcze raz ślub to napewno tam
jesli chodzi ohotel wieniawa to nie wiem czy beda mieli cokolwiek wolnego w sierpniu i wrzesniu. My tez chcielismy sie "przeniesc" na ta sale ale niestety caly sierpnien juz dawno zajety a we wrzesniu byl tylko wolny 21
Choc sala jak i caly obiekt piekny. Z narzeczonym juz teraz zaplanowalismy 10 rocznice wlasnie we Wieniawie :)
Choc sala jak i caly obiekt piekny. Z narzeczonym juz teraz zaplanowalismy 10 rocznice wlasnie we Wieniawie :)