Widok

Paktofonika - Hip-Hopowa podróż do przeszłości

Opinie do imprezy: Paktofonika - Hip-Hopowa podróż do przeszłości, 29 kwietnia 2023 godz. 21:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pusto haha

Czlowieku ja za ten koncert bym 1500 zl zaplacil. Widziales liste gosci? Mam pytanie do ludzi ktorzy juz bywali na koncertach w arenie. Czy mozna tam kupic piwko lub mocniejsze alkohole?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kondycja

Cześć, widziałem ich teraz w Łodzi na rap fescie. Piękne przeżycie, zagrali 3 kawałki, nie było "Jestem Bogiem", chwile ulotne rapowała cała arena. Mam tylko nadzieję, że kondycyjnie wytrzymają. Czas jednak leci...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piwko na pewno

Byłam na zadzwońcie po milicje i bar był otwarty, niestety tylko jeden i kolejki kilometrowe, wiec lepiej wziąć na zapas - dają tacki do przenoszenia kilku kubków.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ich rap jest nieśmiertelny.

Znam na pamięć całą "Kinematografię". pełna hala śpiewająca "Jestem Bogiem"? to będą ciary!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co to jest "Early Entrance"?

Early Entrance? Drzwi? Może mi ktoś wyjaśnić tą nowomowę?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

odpowiedz

wchodzisz 30 minut przed normalnymi biletami
możesz zając lepsze miejsce oczywiście jeśli chodzi o płyte możesz stanąć przy samej scenie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyjaśniam. To nie nowomowa.

To język angielski. Znaczy obcy. Kumasz?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Marcin Kowalczyk

Idę na koncert tylko dla niego, jego kawałki "AWB" oraz "spotkanie z zarządem" to kwintesencja nowego rapu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rozrywka

30 lat Ich Troje / Premiera Nowej Płyty (6 odpowiedzi)

3011! I stało się 1995-2025. Zespół Ich Troje gra dla Was od 30 lat! Rollercoaster Michała, Jacka...

Dragon (4 odpowiedzi)

Powrót Dragon do Gdańska po 38 latach! Trasa XL Annis in igne podsumowuje 40 lat od chwili...

Nosowska / Król "Jenin-Piaseczno" (6 odpowiedzi)

Nosowska i Król zaskakują fanów nowym albumem "Kasia i Błażej" oraz ogłaszają kolejne daty...

do góry