Widok
Witam
Mam przyjemność współpracować czasami ze "Ślubną Pracownią" w ramach wspólnych projektów i od ich klientów słyszę zawsze same superlatywy na temat p.Ani Pietruszki, która jest przedstwicielem ŚP na naszym terenie.Osobiście polecam wszystkim tym, którym zależy na profesjonalnym przygotowaniu ślubnych uroczystości.
Pozdrawim
E.Dussa
Studio Glorioza
Mam przyjemność współpracować czasami ze "Ślubną Pracownią" w ramach wspólnych projektów i od ich klientów słyszę zawsze same superlatywy na temat p.Ani Pietruszki, która jest przedstwicielem ŚP na naszym terenie.Osobiście polecam wszystkim tym, którym zależy na profesjonalnym przygotowaniu ślubnych uroczystości.
Pozdrawim
E.Dussa
Studio Glorioza
Ja juz jestem prawie przed godzina zero bo do slubu zostalo troche ponad dwa tygodnie:) Tez mieszkam za granica i korzystam z uslug Perfect Moments i moge z czystym sumieniem ich polecic. Pani Lidia Glowacz jest wspaniala organizatorka i wyjatkowo utalentowanym negocjatorem nie mowiac juz o tym ze jest niesamowicie sympatyczna osoba. Nie mamy czasu aby sie osobiscie angazowac za mocno w organizacje a mimo to wszystkie przygotowania ida praktycznie bezproblemowo i dostajemy dokladnie to czego chcemy i to za calkiem rozsadne ceny. Nie wyobrazam sobie zebym mogla trafic na lepsza konsultantke:)
Zupelnie zapomnialam o tym, ze napisalam wczesniej tego posta :P Juz jestem sporo po slubie i dalej podpisuje sie pod poprzednia wypowiedzia. Nie mam pojecia jak reszta firmy Perfect Moments ale pani Lidia Glowacz spisala sie fantastycznie. Caly dzien slubu zostal wczesniej zaplanowany, kazda z osob zaangazowanych (fotograf, kamerzysta, swiadkowie, manager lokalu, florystka etc) dostala wczesniej harmonogram tak zeby wiadomo bylo kto gdzie i kiedy ma byc i co ma sie po kolei dziac. Pani Lidia dogladala kazdego szczegolu (nawet dopytujac sie czy ja jako panna mloda oraz moja swiadkowa zdazylysmy zjesc sniadanie czy ma nam je doniesc). Calosc uroczystosci mozna podsumowac jednym slowem: IDEALNIE.
Zdecydowanie NIE POLECAM! Skorzystałam i będę tego żałowała do końca swoich dni. Zrujnowali mi ślub i wesele, a w łaściwie ich konsultantka z odziału pomorskiego. To był jeden z najgorszych dni w naszym życiu... Zgarnęła 7,5 tys. zł i nie dopilnowała podstwaowych sprw, nie wywiązała się z obowiązków i umowy, a na koniec obraziła się i wypięła, bo śmieliśmy jej to wytknąć - zero pokory. Nie usłyszeliśmy nawet prozaicznego przepraszam i nikt nie chce wziąć odpowiedzialności za to, co się wydarzyło. Paranoja! Wszystko było nie tak, począwszy od dekoracji, przez umowy z podwykonawcami, za które była odpowiedzialna, a skońszywszy na koordynacji i kontroli finansów. Idą na ilość a nie jakość i jeszcze mają żal, że niezadowolony klient ma czelność dochodzić woich praw.
No prosze, w końcu ktoś kto ma tą samą opinię co i ja:) rownież nie polecem tej firmy, pewnie gdybym nie trzymała ręki na pulsie też zniszczyliby najpiękinejszy dzień w moim życiu... wszysto musiałam sprawdzać i korygować...koordynacja...brak...może sprawdzają sie na weselach dla 50 osob ale napewno nie powyzej 100...propo negocjacji cen z firmami... sami wywalczyliśmy lepsze ceny... pani karina nawet nie próbowała udawać że coś negocjuje, wysylala do mnie maile z jej konwersacjami z podwykonawcami typu: Michał podaj mi swoj cennik bo mam klientow na dekoracje swiatlem...jak sama znalazlam kontakt do pana Michala wynegocjowalam duzo lepsza cene.... lepiej wydac ta kase na cos innego.
Mam kompletnie inna opinie. Wlasnie o oddziale w Trojmiescie. Odnosze wrazenie ze opinia powyzej jest kompletnie wyssana z palca. Moj brat slubowal z pomoca Pani Asi w ub roku, ja we wrzesniu br. O wszystkim moglam zapomniec, nad wszystkim pani Asia panowala, wszystkie umowy nadzorowala. kazda minuta slubu i wesela byla z nami omowiona i mimo, ze wiele rozwiazan roznilo sie od tradycji, z przyjemnoscia je zaakceptowalismy. Nic nie bylo bez wczesniejszej konsultacji z nami, choc ja i tak wolalam zawierzyc komus kto wie lepiej. Nie ma nic gorszego niz wtracajaca sie panna mloda, ktorej wydaje sie ze musi nad wszystkim panowac. My zapomnielismy o wszystkim poza dobra zabawa. Chcialabym ten dzien przezywac wciaz i wciaz. Goraco polecam prace z Pania Asia, ktora zadba doslownie o wszystko:)
Nie wiem co się wydarzyło na Pani weselu, ale moje doświadczenia są zupełnie inne.
Wszystko było perfekcyjnie zorganizowane, zapięte na ostatni guzik - Asia z Perfect Moments zadbała o KAŻDY szczegół, na którym mi zależało! A dodam, że jestem raczej wymagająca :) Sama nie miałabym czasu dopilnować wszystkich spraw. Było pięknie!! Ja mogłam się cieszyć z bycia z moim mężulkiem :-D
Dodatkowo - widziałam, że inny ślub Asi jest nominowany do nagrody na najpiękniejszy polski ślub roku! To też o czymś świadczy!
Wszystko było perfekcyjnie zorganizowane, zapięte na ostatni guzik - Asia z Perfect Moments zadbała o KAŻDY szczegół, na którym mi zależało! A dodam, że jestem raczej wymagająca :) Sama nie miałabym czasu dopilnować wszystkich spraw. Było pięknie!! Ja mogłam się cieszyć z bycia z moim mężulkiem :-D
Dodatkowo - widziałam, że inny ślub Asi jest nominowany do nagrody na najpiękniejszy polski ślub roku! To też o czymś świadczy!
Ja korzystałam z usług firmy Stylove Wesele i jestem bardzo zadowolona.
Mieliśmy wesele na 100 osób i wszystko odbyło się bezproblemowo.
Sala,kamerzysta, fotograf, zespół, zaproszenia.... i wiele więcej.
Mają w ofercie zarówno kompleksową organizacje jak i konsultacje dla osób które chcą tylko usystematyzować swoją wiedzę.
Każdy znajdzie coś dla siebie :)
Mieliśmy wesele na 100 osób i wszystko odbyło się bezproblemowo.
Sala,kamerzysta, fotograf, zespół, zaproszenia.... i wiele więcej.
Mają w ofercie zarówno kompleksową organizacje jak i konsultacje dla osób które chcą tylko usystematyzować swoją wiedzę.
Każdy znajdzie coś dla siebie :)
A my ze spokojem i ogromnym przekonaniem polecamy Sky Events Gruop z Sopotu .Profesjonaliści na poziomie Międzynarodowym. Powierzenie im imprezy to strzał w "dziesiątkę.Prowadzi tę firmę p.Adam Zagrobelny oraz Rafał Chromiński.
A oto namiary:
Tel: +48 602 67 65 67
rafal.chrominski@skyeventsgroup.pl
Tel: +48 605 655 711
adam.zagrobelny@skyeventsgroup.pl
Maja kontakty wszędzie i mogą wykonać usługę w każdym hotelu w Polsce a plener to także ich specjalność.
Także jeśli chcecie imprezy na "tip top" , pozostaje tylko kontakt tel i sprawdzenie wolnego terminu.
Klaudia i Mat
Kraj tulipanów
A oto namiary:
Tel: +48 602 67 65 67
rafal.chrominski@skyeventsgroup.pl
Tel: +48 605 655 711
adam.zagrobelny@skyeventsgroup.pl
Maja kontakty wszędzie i mogą wykonać usługę w każdym hotelu w Polsce a plener to także ich specjalność.
Także jeśli chcecie imprezy na "tip top" , pozostaje tylko kontakt tel i sprawdzenie wolnego terminu.
Klaudia i Mat
Kraj tulipanów
nie polecam, są bardzo nachalni, drodzy i na pewno idą na ilość par a nie na jakość wesela.
ze swojej strony mogę polecić Gustowne Wesele - nie wybraliśmy ich ale to był nasz faworyt (świetny kontakt i przedstawienie oferty) oraz Studio Gwiazdka - które wybraliśmy (również pełen profesjonalizm).
Jestem osobą patrzącą na detale, szczegóły oraz potrafię poznać się na ludziach. Mam nadzieję, że pomogę komuś w wyborze ponieważ przez długi czas szukałam mojego konsultanta i czytałam wiele opinii i kontaktowałam się z kilkoma firmami.
ze swojej strony mogę polecić Gustowne Wesele - nie wybraliśmy ich ale to był nasz faworyt (świetny kontakt i przedstawienie oferty) oraz Studio Gwiazdka - które wybraliśmy (również pełen profesjonalizm).
Jestem osobą patrzącą na detale, szczegóły oraz potrafię poznać się na ludziach. Mam nadzieję, że pomogę komuś w wyborze ponieważ przez długi czas szukałam mojego konsultanta i czytałam wiele opinii i kontaktowałam się z kilkoma firmami.