Widok

Piekarnia - chlebek - jaki najbardziej lubicie??

Kulinaria Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny z jakiej piekarni chlebek lubicie najbardziej i jaki?Tak sie zastanawiam co kupować i gdzie bo teraz to już nawet dobrego chleba nieoszukanego nie można dostać...Nie mowiąc juz o tych sztucznościach w pseudo piekarniach Lidla i Biedronki

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Moim zdaniem najlepszy chlebek wypiekają w Otrębusach!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

co drugi wpis..reklama..chyba jednak to pieczywo w Otrębusach jest zupełnie od bani..że co chwila reklamować sie muszą w taki 'tani' sposób..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie najbardziej zasmakowały wypieki z piekarni Otrębusy. Probowałam wielu, ale te akurat najbardziej przypadły mi do gustu :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja kupuje glownie u szydłowskiego. Kiedys kupowalam i Pellowskiego, ale wybitnie nie lubie właściciela (wspieranie nacjonalistów i obrona pedofila Jankowskiego), wiec postanowilam glosowac portfelem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

i znowoz ta reklama..:/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakosciowo najlepsze wypieki znalazłam w piekarni Otrębusy- bardzo pyszne, świeże i w dobrych cenach rzeczy, polecam.

Ja kupuje w eskimosie żytni na zakwasie ciepły wypierają na miejscu wszystko pyszny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

alez nachalna reklama piekarni Otrębusy...mozę i mają pieczywo smaczne (nie miałam przyjemnosci sprobowac)-ale ta reklama az mierzi po oczach...ja piekę w domu, zytnio pszenny na zakwasie z ziarnami, czasem na zmianę smaku pszenny-drożdżowy, wszystkie piekarnie mogą się schować ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Klasyczny jasny Baltonowski najlepiej jeszcze ciepły tak żeby w łapki parzyło :)
Kiedyś można było podejść pod piekarnie i dostać takiego od zaplecza, teraz niestety ciężko taki upolować :)

U rodziców to domowy, ale na codzień to jeśli już wybieram pieczywo to zdecydowanie piekarnia Otrębusy. Smakowo nie ma do czego się przyczepić, a wybór taki że każdy coś dla siebie znajdzie. Ja bardziej ciemne pieczywo lubię i bez problemu tam można znaleźć czy to bułki czy chleby z różnymi nasionami - słonecznik itp.

Ten z Otrębusów smakuje jak domowy :) Świetny jest :)

Ja od czasu do czasu piekę sama, w internecie jesy mnóstwo przepisów. Zrobiłam zakwas na mące żytniej i jak mnie najdzie ochota, to piekę. Ale ogólnie jem mało chleba. Jeśli kupuję, to w markecie taki pakowany pumpernikiel

Od jakiegoś czasu kupuję chleb robiony na zakwasie z piekarni Otrębusy :) Bardzo mi smakuje zarówno taki świeżutki, ale też na 2-3 dzień jest super ;) Dzieciaki też nie narzekają, a to aż dziwne bo zawsze białe bułki, a tutaj lekkie zaskoczenie.

potwierdzam :) pycha :)

Zdecydowanie AK otrębusy! przepyszny, bardzo ciezko mi ominac ta piekarnie na diecie ;)

Jak nieoszukany to AK Otrębusy. Mam ich na Kasprzaka po sąsiedzku i uwielbiam ich wypieki ze względu na pyszny smak i świeżość. Zero sztuczności!

Tez nie trawię sztucznego pieczywa...Nie rozumiem, jak można to kupić...Sama robię zakupy w Piekarni Otrębus, bo mam ich blisko. Zawsze świeże i pyszne, polecam ;) Szczególnie ich wyroby cukiernicze. uwielbiam

Miałam taki czas, że piekłam chleb. Jak Syn był malutki. Ale tylko drożdżowy, bo na zakwasie raz próbowałam i mi nie wyszedł.

A robicie sami chleb? Najlepszy jest taki świeżo po upieczeniu...

Najbardziej lubie chlebek z AK Otrębusy, duży wybór ciemnego pieczywa ale czasami czując zapach tradycyjnego nie można się oprzeć i oczywiście kupuję :) jest przepyszny i długo może poleżeć.. chociaż raczej zawsze znika w jeden dzień :))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ferie - Zakopane (5 odpowiedzi)

Witam, wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

do góry