Widok

Piekarnia - chlebek - jaki najbardziej lubicie??

Kulinaria Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny z jakiej piekarni chlebek lubicie najbardziej i jaki?Tak sie zastanawiam co kupować i gdzie bo teraz to już nawet dobrego chleba nieoszukanego nie można dostać...Nie mowiąc juz o tych sztucznościach w pseudo piekarniach Lidla i Biedronki

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Aga M., a z jakiej mąki pieczesz chleb?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my też najczęściej wiejski z Mielnika

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten od Raszczyka jest smaczny szczególnie na wage ale strasznie drogi!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja lubię włoski z Mielnika (z pomidorami:)))
z Raszczyka twarogowy ze słonecznikiem i holenderski
a jeszcze mam (na Witominie) super piekarnię na Stawnej i tam w niedzielę wieczorkiem można dostać ciepły chlebek, najbardziej lubimy wieloziarnisty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My na codzien kupujemy chleb wiejski z Mielnika,domownicy najbardziej go lubia.Od czasu do czasu kupuje tez razowy ze slonecznikiem i orkiszowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
najlepiej z własnej piekarni. warto zainwestowac w maszyne, ale taką za wiecej niz 99 zl- kolezanka dostala i stoi w piwnicy.

Od czterech lat pieczemy chleb w domu- mąka, woda, drozdze, sól, masło, cukier, a dodatki jakie chcesz- ziarenka, przyprawy... .niecałe 3 h i masz cieplutki chleb. 750 dag w cenie z łącznie ze zużytym prądem to ok 3 zl. po kilku tygodniach pierkarnie mijasz bez tesknoty. mozna robic w niej ciasto na pizze, drozdzowke, makaron, dzemy...
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
My najczęściej z Mielnika, gdyż jest u nas na osiedlu, więc blisko. Spory wybór różnego gatunku chleba i jest całkiem zjadliwy nawet dwa dni po zakupie.

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (94 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry