Widok
Jeśli chodzi o papiery to ciocia,która ma firmę poligraficzną kupiła mi po kosztach w cezexie ale ja kupiłam też wcześniej te same w sklepie na ul.Uphagena w sklepie dla plastyków. wstążki na giełdzie kwiatowej bo taniej niż normalnie, na wstązkach jest srebrzysta mulina firmy DMC i kupiłam w pasmanterii. Na jasnych kwadratach ciocia wydrukowała mi inicjały moje i P. to zdaje się sitodruk. do tego taśma dwustronna i dobry klej i oczywiście dużo cierpliwości. Powodzenia:)))
Pomarańczka ja robiłam też wcześniej zaproszenia z atłasowymi wstążkami do zawiązywania i też na taśmę kleiłam, ja kupiłam taką montażową grubszą troche 10m za około 9-10zł. Trzyma się super musisz spróbować sama.
A silikon to masz na myśli taki ciepły żel ,czy się myle? Ja robiłam takim ciepłym żelem z pistoletu ale tzreba uważać żeby nie usmarować całego zaproszenia.
A silikon to masz na myśli taki ciepły żel ,czy się myle? Ja robiłam takim ciepłym żelem z pistoletu ale tzreba uważać żeby nie usmarować całego zaproszenia.