Widok

Polecam Prezentera

Wesele Temat dostępny też na forum:
Kurcze ludzie, ale fajnie grał mówię wam. Ludzie bawili się mimo różnicy wieku i pokoleń. Jestem ze wsi, ale nie żałuję, że nie było zespołu i wszyscy goście twierdzą to samo. Kontakt z nim pod telefonem (0-58) 303-42-14 lub 0-692-130-543. on ma też stronę w Internecie to jego adres http://blog.tenbit.pl/djmix . Naprawdę polecam. A kurcze nie skasował dużo, bo 400 zł + jakieś 20 zł za dojazd, bo w dwie strony miał ok. 100 km, ale on zagra w całej Polsce.

M
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurcze, możesz dać już spokój z tą tendencyjną reklamą. Niby 13 lat doświadczenia a zachowanie na bardzo niskim poziomie. Niedość, że powtarzasz posta ze swoimi usługami pt."Wesele z prezenterem? a czemu nie?" to jeszcze usiłujesz podszywać się pod kogoś zupełnie innego. Wiesz ale może naprawdę jesteś ze wsi. Tego posta piszesz o 10:07, a pod prawdziwym nickiem czyli Maluch udzielasz info na temat oczepin o godz 10:00. No i ta stronka... nie nie nie. Sorki ale swoją osobą odpychasz potencjalnych klientów od prawdziwych prezenterów. Widząc Twoje umiejetności może i ja sie zabiorę za tą branżę, ale ja gram tylko muzę klubową i nie chcę zepsuć komuś tak ważnego dnia. Tymi spamami upodabniasz się jeszcze do dwóch chłopaczków z mjdj's jeżeli nie macie klientów to takim sposobem ich nie przekonacie do siebie, jest dużo osób, które dokładnie patrzą na posty i inne grupy, tak jak ja, a to tylko dlatego, że moja siostra szykuje się na ślub, a ja podglądałem co na wesele się przyda, no i szukałem prezentera ale teraz się chyba zastanowię.
WErtacaj lepiej z kąd przyszedłeś

M
M napisał(a):

> Kurcze ludzie, ale fajnie grał mówię wam. Ludzie bawili się
> mimo różnicy wieku i pokoleń. Jestem ze wsi, ale nie żałuję, że
> nie było zespołu i wszyscy goście twierdzą to samo. Kontakt z
> nim pod telefonem (0-58) 303-42-14 lub 0-692-130-543. on ma też
> stronę w Internecie to jego adres http://blog.tenbit.pl/djmix .
> Naprawdę polecam. A kurcze nie skasował dużo, bo 400 zł +
> jakieś 20 zł za dojazd, bo w dwie strony miał ok. 100 km, ale
> on zagra w całej Polsce.
>
>

samoreklama!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry