Widok

Polecam zakup materiałów razem z wykonawstwem!

Buduję dom koło Otomina. O jesieni szukałem firmy, która zajęłaby się dostarczeniem materiałów dachowych (okna Velux, dachówka Rupp, rynny itp.) bo dekarza miałem z polecenia sąsiadów. Dekarz namawiał mnie początkowo na zakupy w firmie niedaleko obwodnicy ale nie mogłem doprosić się o ofertę (ciągle odwlekali, jak już dostałem była bardzo niekompletna). Poszukałem więc w internecie i wybrałem na podstawie opinii dwie inne firmy do których złożyłem zapytanie. Sprawniejszy okazał się Seeger Dach z Oliwy (trochę miałem kłopotów z dojazdem ale większośc spraw i tak załatwiałem z nimi telefonicznie lub mailowo). Jak porównałem oferty to okazały się podobne z tym że w Seeger Dachu zaproponowali mi również wykonawstwo (zaoszczędziłem na vacie: na wszystko 8%, mój pierwotny dekarz od sąsiada nieco nawalał z terminami). Obsługiwał moją inwestycję p. Janusz, trochę mruk ale czego miał przypilnować i załatwić - grało. Cały dach realizowany był ok. trzech tygodni, z małym poślizgiem pogodowym.
Jakość wykonania zdecydowanie dobra, nawet posprzątali i wywieźli po sobie śmieci. Jedyny szkopół to chyba żle dobrany kolor rynien (ceglaste co czerwonej dachówki) ale żonie się podoba...
Polecam!
Moja ocena
obsługa: 5

asortyment: 6

jakość usług: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy za pochlebną ocenę :)