Widok

Policja szuka winnych awantury na plaży w Gdyni

Opinie do artykułu: Policja szuka winnych awantury na plaży w Gdyni.

Po bijatyce chorzowskich pseudokibiców z Meksykanami na gdyńskiej plaży zatrzymano trzy osoby, jedna trafiła do szpitala z raną kłutą. Za awanturę przeprasza Wojciech Szczurek, jeden z gdynian proponuje wspólne żegnanie marynarzy flagami Meksyku.Do agresywnych zachowań pseudokibiców Ruchu Chorzów, którzy w niedzielę rano przyjechali do Gdyni na mecz Pucharu Polski z Arką, dochodziło już od przedpołudnia. Duża ich grupa piła alkohol na miejskiej plaży w śródmieściu Gdyni.- Odpalali petardy na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

obiektywne media

Dziennikarze w sezonie ogórkowym dostali sensacje i lżą wszystkich kibiców jak leci. Przykład dzisiaj rano w tvp info jeden taki kozak robił wywiad z posłem PIS i był tak nakręcony żeby pojechać po kibicach,że nic do niego nie docierał. Miał też swoją teorię, że wszyscy kibice to "kibole i bandyci" a widzowie chyba mieli przyklasnąć.
a tutaj proszę taka niespodzianka policja ma inną wersję, ciekawe czy krzykacze trochę się uciszą.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

bydlo

bydlo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

strach było z dziećmi pójść na plaże, po zwiedzeniu muzeum udaliśmy się prosto do samochodu, pomimo że chcieliśmy skorzystać z pięknej słonecznej pogody- w tych warunkach po prostu się nie dało, a nie będę narażała ani dzieci ani siebie, żadna przyjemność przebywać na plaży tylko po to aby przypadkiem dostać butelką w głowę- bo celowano po pijaki w kogoś innego
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

szok!

Meksyk nałożył na Polskę embargo!!
zamknął się dopływ koki!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

dla ciebie nie ma

wypie...j w kosmos
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

A Szczurek dalej się błaźni

nie dochodzi do niego, że to meksykanie zaczęli.. i w wywiadach ich przeprasza..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

a skad wiesz, ze wogole do czegos doszlo?

wierzysz mediom? na jakiej podstawie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Arkowcy uderzmy się w piersi

Daliśmy ciała i tyle. Meksykanie pokazali, że mają jaja. A My co?Schowaliśmy się i tyle. Wstyd na całą Polskę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

dali d...y za talerz zupy :)

Ja myślę że winni są na gdyńskiej komendzie Policji i w Chorzowie. Ale przede wszystkim na policji. Myślę też że sam klub Ruch Chorzów wydając oświadczenie odcinające się od wydarzeń, grubo się ośmieszył. Tzn że na gdyńskiej plaży w bijatyce nie wzięli udziału prawdziwi kibice Ruchu Chorzów? Aha, tzn również, że oni nie chodzą na mecze, nie płacą za bilet itp? Interesujące!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spoko rokoko

Czemu nikt nie wyjaśni gdzie od rana była straż miejska i policja ??? Czemu nie patrolowali plaży - najbardziej uczęszczanego miejsca publicznego w gdyni ???? Może gdyby sie tam pojawili prewencyjnie to do niczego by nie doszło ???? Dajmy więcej pieniędzy na straż miejską która wlepia mandaty za złe parkowanie i tylko do tego się nadaje.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

a już tak zbesztaliście i obsmarowaliście kibiców

a ja prosiłem wczoraj o wstrzemięźliwość,nie bronie tych z Chorzowa,ale mowa jest srebrem a milczenie złotem,ale jak się tu pyski rozdziabiły polskim plotkarzom,a wychodzi na moje
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 14

Jacku to co sie stalo jest bardzo istotne!

bo zostal obnazony mechanizm klamstwa mediow - od gazety wyborczej po regionalny portal!

i o tym teraz trzeba pamietac za kazdym razem jak cos napisza! nie ma powodu zeby im wierzyc w chocby jedno slowo.

a nieudolnosc (celowa?) policji to takze wazny problem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie jestem rasistą !!

ale każda nacja ma swoje miejsce na tej planecie !!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

brak reakcji policji

Ja byłem na plaży i widziałem zachowanie pseudokibiców Ruchu Chorzów i marynarzy z Meksyku. jaka była przyczyna nie wiem, ale zachowanie "jełopów" z Chorzowa było ordynarne: większość była pijana i po wypaleniu trawki (widziałem osobiście). Zachowywali się hałaśliwie, wulgarnie, odpalali petardy i race. Meksykanie zachowywali się spokojnie, owszem pili piwo i grali w piłkę. Uśmiechali się do dziewczyn i je zaczepiali ale nie widziałem aby je obmacywali, czy tym podobnie.
Wstyd, że płacę podatki na nieudolną policję, która pomimo telefonicznych zgłoszeń reaguje po pół godzinie (od mojego telefonu). Kto dopuścił do tego aby "kibole" swobodnie grasowali na miejskiej plaży?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

To była prowokacja PiSA

panie ministrze Bartłomieju -- idziemy PO was -- Sienkiewiczu
w panu nadzieja całego postępowego świata
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry