Widok

Przyjaciolka

Hej, szukam przyjaciolki do wspólnego spędzania czasu;-)więcej info w e-mail baja2929@onet.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyjaźń to coś, co się stworzy z czasem, nie można zatem znaleźć przyjaciółki.
Jeśli zaś szukasz kogoś do wspólnego spędzania czasu, to może być ktokolwiek.
Lepiej szukasz kogoś o podobnych zainteresowaniach i poglądach. Raczej kogoś, kto będzie chciał spędzać czas w podobny do Ciebie sposób.
Powinnaś zatem wymienić, czego szukasz w drugiej osobie zamiast prowokować rozczarowania podczas wertowania maili i osób całkowicie nie w Twoim guście.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty kurna anty spoleczniku siedzisz tu i d*pę każdemu trujesz zajmij się sobą a nie takie pitolety tu wypisujesz.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Abstrahując od tego, że jest to przykład, jak nie zdobywa się przyjaciół, to proszę, mów do mnie z przecinkami, uszanuj mój nick... no i cała reszta:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Boże człowieku daj żyć innym udzielaj się na swoim poście
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Haha tak samo już mu powiedziałem jakiś idiotą normalnie:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

I też nie używałeś znaków przystankowych;)
Jesteście tacy do siebie podobni, może jesteście dla siebie stworzeni. Umówcie się, zobaczycie, będzie fajnie.
Może nawet nabierzecie dystansu do życia, gdy zrozumiecie, że ono składa się z czegoś więcej niż moje posty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karolina, tak w czysto praktyczny sposób, jak można się udzielać się w swoim poście?

A skoro już Ci odpowiadam, to rada z głębi serca: zadbaj o siebie:) Życie to znacznie więcej niż to forum i jakiś Antyspołeczny, który kilkoma postami odbiera Ci możliwość życia. Otwórz oczy, odejdź od monitora lub chociaż użyj wyszukiwarki i doświadcz innych stron. Na świecie jest dużo więcej powodów do życia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anty mam wrażenie, że lubisz jak kobiety Ciebie ochrzaniają chyba lubisz taki typ?

Mylisz się. Po prostu nie jestem pajacykiem, którego można pociągnąć za sznurek a on będzie wierzgał wedle woli.
Nie ucieknę, bo każą mi odejść, nie będę rzucał wyzwiskami, bo mnie wyzwano, nie dam się sprowokować - jeśli nie będę miał na to ochoty:)
Krytyka obcych na mnie nie działa, bo wiem, kim jestem i znam się lepiej niż inni myślą, że mnie znają.

O kurcze to mi zaiponowałeś !
Wobrażałam sobie Ciebie jako drobnego cichego faceta w okularach z nosem w książkach:)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Spacer w okolicy Gdańsk 03.05.2026 (3 odpowiedzi)

Szukam osoby chętne na spacerek pogadankę najpóźniej 20:00 możecie napisać lokalizacje gdzie...

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

do góry