Widok

Regipsy-wykończenie

Witam, planuję montaż regipsów na obecne ściany w pokoju, ale sufit mam zamiar zostawić bez zmian.
Czy po montażu płyt k-g na spoinie pomiędzy nimi a sufitem wystarczy umieścić pasek siatki montażowej (tak się chyba nazywa)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
napisz na pocztę do mnie to ci podam sposób wykonania
dobrze tylko gdzie ten adres mail..
Fazujesz płytę, gruntujesz, w szczelinę vario, na to fizelina, póżniej vario a następnie szpachla, szlifowanie, gruntowanie i farba. Koniec :) W razie pytań dzwoń
Bartosz Leszczyński
http://www.fresco.gda.pl
502 914 199
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeżeli zastosujesz pianoklej do montażu regipsów to nie musisz już gruntować ściany. Będziesz miał mniej roboty ;)
O, to ciekawe, bo ja w sumie pianokleju nigdy nie stosowałem do regipsów, tylko np. do ozdób, tylko listwy. I to faktycznie jest skuteczne?
Pianoklej jest na tyle uniwersalny, że możesz go stosować do regipsów, ozdób, płyt osb, czy innych prac. Przynajmniej taki jest 60 sekund

Inne tematy z forum Remont - porady

Farby do ścian i sufitów- proszę o poradę (125 odpowiedzi)

Witajcie Proszę o pomoc- muszę wymalować mieszkanie, swoje pierwsze, mam dość skromny budżet i...

Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (192 odpowiedzi)

Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i niestety musimy to...

Remont ścian- PROSZĘ O PORADĘ (3 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Jestem studentką i planuję remont pokoju w akademiku. Chciałam Państwa zapytać...

do góry