Widok
2xmama, byłaś tam z dzieckiem? Możesz mi napisać coś więcej? Na razie czekam na termin.
emika, dostałam od neurologa, ale podobno może też być od pediatry. jeżeli chcesz, poproś lekarza, ale od razu weź ze sobą wniosek (jest na stronie szpitala), bo bez tego nic nie załatwisz.
Mada284, a był ktoś z Twoich znajomych?
emika, dostałam od neurologa, ale podobno może też być od pediatry. jeżeli chcesz, poproś lekarza, ale od razu weź ze sobą wniosek (jest na stronie szpitala), bo bez tego nic nie załatwisz.
Mada284, a był ktoś z Twoich znajomych?
ja byłam i mam jechac 6 kwietnia, ale przełożyłam sobie termin na 30 maja. Ogólnie warunki są naprawdę super ( porownuje z tymi ośrodkami w których byłam). Ja jak byłam w listopadzie 2010 to miała swoj pokój z dzieckiem w pokoju była łazienka. DZiś jak dzwoniłam pani ordynator ( wspaniała kobieta) mówiła,że teraz maja więcej przyjęc i są po dwie mamy w pokoju ( ale pokoj jest duży)
a co do tej waniennki to sobie teraz tak pomyślałam,ze jak ja byłam pierwszy raz to tam była jedna wanienka, ale najmlodszym dzieckiem na oddziale bylo moje i tylko ono korzystalo z wanienki inne byly na tyle duze ze braly prysznic.... A dzis jak rozmawialm z ordynator to mi powiedziała,że maja duzo przyjec malych dzieci i ta wanienka nie nastarcza moze....