Widok

Rolkarze, rowerzyści, biegacze ?

Sport Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie do osób, które podczas lata wieczorami biegały lub jeździły nad morzem w Brzeźnie / Zaspie / Jelitkowie. Teraz wieczorami jest tam bardzo mało osób. Szybciej robi się ciemno. Czy jednak to jest przyczyną, czy może to, że jest chłodniej? Czy nadal biagacie / jeździcie, lecz o wcześniejszych porach, czy robicie to żadziej, np. tylko w weekendy? Będę wdzięczny za info

Pozdr
B
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hey, nie ma złej pogody dla biegacze jest jedynie zły ubiór, ja biegam cały rok:]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Biegac zawsze mozna,na rolkach gorzej bo szybciej wychladzasz miesnie i zazwyczaj jest ślizgi i brudny asfalt.Teraz to rolkarze-wiekszasc na spinning chodzi-do Gymnasionu,Impulsu,Kolaseum,Energy Club hehehehJa
A ja zrobilam sobie troche przerwy od treningow, niech miesnia odpoczna ale niedlugo znowu systematycznie bede pojawiac sie na deptaku, najpierw bieganie, jazda na rowerze a jak zrobia sie dobre warunki to ukochane roleczki pojda w ruch:)) pozdrawiam wszystkich gosik:))
Hey kolego/koleżanko widzę również jesteś z Zaspy, miałem ostatnio troszkę przerwy w bieganiu, jak byś miał ochotę potruchtać do plaży, deptakiem i rozruszać kości po świętach daj znać mdom11@wp.pl.
Biegam prawie w każdej pogodzie. Zimno mi nie przeszkadza :)
Jest tam mało osób ponieważ -szybko robi się ciemno, wciągu tygodnia kręci się tam -na sportowo zbyt mało osób aby bezpiecznie można było pobiegać czy pojeżdzić na rolkach. Lepiej poza sezonem w ciągu tygodnia-wybierać bezpieczniejsze miejsca na sportową rekreację - z pasa nadmorskiego- poza sezonem -radzę jedynie w weekendy korzystać gdy spacerowiczów jest dużo wiecej.
Można sobie ustalić we własnym zakresie w kwestiach biegania - odcinek trasy do przebiegnięcia np. 5 okrążeń w koło osiedla...Po co traci czas na dojazd by pobiegać- jak można biegać wszędzie!
Oczywiście zbyt niska temperatura(trzaskające mrozy) nie jest wskazana do biegania na zdyt długich trasach. Poza sezonem możemy wyznaczać sobie treningi podtrzymujące kondycje, nie zapominając o właściwej diecie wzmacniającej oraz o dostosowaniu odzieży termo
Moje motto:.
"NIE SAM TALENT A SYSTEMATYCZNY TRENING UCZYNI Z CIEBIE MISTRZA"
Trenuję i w klubie i w terenie ale nie kuszę losu -poza sezonem -w pasie nadmorskim.
Pozdrawiam wszystkich aktywnych i do zobaczenia w sezonie na ścieżce w pasie nadmorskim.
JA się trochę nie zgodzę, biegam czasem za dnia i wieczorami (nawet po 22) po parku Regana na przymorzu bądź wzdłuż pasa nadmorskiego, powiem szczerze że widzę taką samą liczbę osób w środku tygodnia wzdłuż deptaka wieczorem jak za dnia. Po samym parku proponuję nie biegać jak się jest kobietą, Ja tam się nie obawiam :) ale nie widuję za wielu biegaczy po samym parku (brak latarni odstrasza), jednak Ja wolę biegać po miększej nawierzchni i dlatego wybieram park zamiast deptaka...
Pozdrawiam
Przez pogodę nie mogę jeździć na rolkach. Czekam tylko, aż zrobi się trochę cieplej i jazda na deptak w Brzeźnie.To, że szybciej robi się ciemno raczej nie jest problemem. Wiosną-latem wolę jeździć wieczorami bo jest mniej osób, a poza tym wtedy mam czas. Ostatnio myślałam właśnie nad bieganiem w parku Regana ale brak motywacji plus przeziębienie wziął swoje. Dobrze wiedzieć, że wieczorami lepiej tam samej się nie wybierać ;)

Inne tematy z forum Zaspa

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

do góry