Widok

Rolki fitness gdzie kupić?

Witam. Proszę o informacje w jakim sklepie w Gdańsku mogę kupić rolki do jazdy rekreacyjnej / fitness. Cena do 200zł. Wiem, że to nie dużo, ale poczytałam na ten temat troszkę i uważam, że nie potrzebuję droższych.

Czy wie ktoś czy w Fashionhaus'ie można kupić rolki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam do sprzedania nowe rolki (kupiłam w zeszłym roku, jeździłam nimi jedynie po mieszkaniu), które leżą w szafie i się kurzą. Rozmiar 39, cena 150zł. Jeśli jesteś zainteresowana napisz do mnie na olinkavip@gmail.com
Wieczorem mogę przesłać Ci opis i fotki na maila.
Dziękuje, ale rozmiar buta mam 36 i szukam rolek z regulacją od 35-38.

Jeśli ktoś ma na sprzedaż nowe lub meeeega mało używane rolki to proszę o propozycje.

Parametry jakie mnie interesują to:

Aluminiowa płoza
Łożyska od ABEC5 wzwyż
Muszą mieć sznurówki + inne mocowanie
Wielkość kółek od 70mm do 82mm max.
Twardość kółek od 80A

rozmiar tak jak wyżej podałam.
tez szukam takeigo sklepu
Swoje kupowałam o podobnych parametrach jak napisałaś w Gdańsku w Maratonie przy ul. Rajskiej. Ale tak jak napisałam, kupowałam rok temu, nie wiem co w ofercie mają teraz.
Aha. Jeśli chodzi o Fashion house to nie przypominam sobie, by gdzieś tam można je bylo kupić.
Spróbój jeszcze ewentualnie w Alfie na Przymorzu i w Madisonie - tam sa jeszcze sklepy sportowe, ale obawiam się, że cana będzie wyższa niż 200 zł.
Bardzo dziękuję. Znalazłam bardzo fajne na allegro, ale boję się kupić przez internet... niby rozmiar jest regulowany ale nie wiadomo jak z wygodą itp .. :(

Słyszał ktoś o takiej firmie jak ENERO?
A dlaczego na nich w ogóle nie jeździłaś ?

Słomiany zapał ?:) to bd moje pierwsze i mam nadzieje ze sie mi szybko nie znudzą... chociaż nie wiem czy się nie będę bała sama jeżdzić wieczorami .
Ja właśnie kupiłam Enero. Też najpierw znalazłam na Allegro, później zaczęłam szperać w internecie i dowiedzialam się, że w Maratonie mają rolki tej firmy i tam właśnie je kupiłam.

Czemu nie jeżdżę? Rzeczywiście źle do tego podeszłam. Chciałam, nawet bardzo, a jak przyszło co do czego to wyszło jak zwykle :) Może je sprzedam, a może jeszcze zacznę na nich jeździć. Czas pokaże :)
a jakie masz? hehe zaraz sie okaze sie ten sam model co ja chce kupic :):)
Ja kupiłem swoje przez net w zicoracing.com - dostałem dwa modele i wybrałem sobie ten który mi odpowiadał a drugi odesłałem. Możesz też sprawdzić w sportmania.gd.pl i podjechać do sklepu w Gdyni koło Klifu. Heja
do góry