Widok

SPRZEDAM Ciuszki dla chłopca i dziewczynki od 56 do 68 rozmiaru

Rodzina i dziecko Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Próbuję sprzedać ciuszki na szafka.pl ale sprzedałam tylko parę, za mało mam tam jeszcze jest.

Ciuszki są po moim braciszku (14 m-cy) i córeczce (5,5 m-ca). Są w stanie bardzo dobrym, nie posiadają plam ani dziur, nie są zmechacone.

Wysyłam pocztą, listem poleconym w kopercie bąbelkowej, ciuszki wyprane w Loveli i wyprasowane.

Na razie tyle ile widać, jutro porobię zdjęcia duuużej reszty i założę kolejny wątek.

1. Kurteczka NEXT, kolor kremowy, w srodku mieciutki misio. Z metki newborn dla chłopca lub dziewczynki. Stan bardzo dobry, brak plam czy przebarwien 15 zł
image

2. Kurtka nieuzywana Baby Mac, bardzo ciepla, rozmiar z metki newborn, ale ja mysle ze i na 62 cm bedzie dobra. Stan idealny, na zamek i dwa guziki. Mieciutka. 20 zł
image

3.Ciepły pajac-misio z metki newborn, ale mysle ze jest tak na oko 62.
Stan bardzo dobry. Idealny na wiosne czy letnie wieczory. 15 zł
image

4.Ciepły pajac-kombinezon. Idealny na wiosne czy jesien lub letnie wieczory. Stan bardzo dobry, z metki 0-3 miesiecy, corka ma 68 i jest w sam raz. Z zewnatrz welurowy, w środku bawełna. Wygodnie zapinany -BARDZO POLECAM :) 17 zł
image

5.Spodenki na szelkach, stan dobry, 0/3 miesiecy 10 zł
image

6.Kombinezon, gruby, z zewnatrz jakby welurowy (nie znam sie na materialach), bardzo cieplutki, idealny do wozka, ale wkladalam tez mala w nim do fotelika.Bardzo wygodnie wklada sie dziecko bo jest szeroki i spiacego dziecka sie nie obudzi przy wkladaniu/wyciaganiu.
Z metki od 0-12 :/, ale moda ma 68 i juz nie pasuje.
Szkoda mi go sprzedawac, ale nie planuje kolejnego dziecka wiec po co trzymac. Stan bardzo dobry. 25 zł
image

7.Urocza sukienka welurowa, piękna czerwień, której nie da się wyrazić na zdjęciach. Zapinana z tyłu na dwa guziki. Bardzo wygodna. Rozmiar z metki 80, ale moim zdaniem jest to co najwyżej 68. Stan idealny 12 zł
image

8.Prześliczna welurowa sukienka ZIP ZAP. Rozmiar z metki 62/68, 3/6 m-cy. Zapinana u góry na dwa guziki. Stan bardzo dobry. 12 zł
image

9. Śliczna, różowa kurteczka, z zwenatrz welur, wewnątrz bawełna. Stan bardzo dobry, rozmiar 62, 15 zł
image

10.Body, cienkie, przewiewne - 100 % bawełny, idealne na lato. Stan bardzo dobry. Rozmiar sprany, ale myślę że spokojnie na 62/64. Mogę pomierzyć. 4 zł
image

11.Body H&M, rozmiar z metki 56 cm, ale starczaja na dłużej. Mogą być i dla chłopca i dla dziewczynki, bardzo wygodne, nasze ulubione :) Stan bardzo dobry,bez plam itp. ale widać że były używane. 7 zł
image

12. Czapeczka 5-10-15, nowa, nieużywana - bo po zakupieniu okazała sie za mała,ale raz wyprana, polarkowa z podszewką z bawełny. Rozmiar z metki 41/43. Stan bardzo dobry. 5 zł
image

13. Body, rozmiar z metki 62 cm 3M, 100% bawełny, stan bardzo dobry. 4 zł
image

14.Pajac welurowy, zalozony moze z dwa razy, firmy Marks&Spencer, z metki newborn, a na moja 59cm corke byl akurat. Rozpinany z tylu i na dole. Stan idealny ;) 12 zł
image

15.Rozowy pajac, stan dobry, z metki 62. Rozpinany przy szyjce i na dole. 8 zł
image

16.Cieniutki pajacyk, calkowicie rozpinany i baardzo wygodny. Stan dobry, rozmiar z metki 72, ale mysle ze 62, potem byl juz za maly. 7 zł
image

17.Pajac cienki welurowy, stan bardzo dobry, z metki 3/6 miesiace, ale corka urodzila sie 59cm i pajac byl na styk. Stan bardzo dobry. Rozpinany z doly i przy szyjce z boku. Na drugim misiu jest rozowa kreska, sadze, ze to jakas wada materialu, bo byla od poczatku. Ale mi w niczym nie przeszkadzala. 8 zł
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up :) możemy ponegocjować ceny ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry