Widok
SPRZEDAM SUKNIE SAN PATRICKA PO 29 CZERWCA
No to przyszedl czas na moja suknie:(strasznie mi bedzie szkoda rozstac sie z nia i wcale nie jestem tego pewna czy chce no ale zobacze czy bedzie chetna,jesli nie to zostawiam ja dla mojej coruni:)Zuzi.choc salon w ktorym kupilam chce chetnie ja odkupic tylko taki kawal drogi...
zainteresowane prosze na maila
zainteresowane prosze na maila
Spróbuj zamieścić swoje ogłoszenia na nastepępujacych stronach, które mają darmowe wystawianie ogłoszeń o sprzedaży sukni:
www.waszewesele.pl
www.slubnytarg.pl
www.slub.waw.pl
www.netwesele.pl
www.infoslub.pl
www.uslugislubne.pl
Ja bym osobiście raczej odsprzedała salonowi, bo zobaczysz, że ze sprzedażą w domu będzie cyrk.
Moja kumpela jak sprzedawała suknię, to po prostu myślała, ze oszleje, bo miała rozmiar 36, a przyjeżdżały do mierzenia panny mające 42.
www.waszewesele.pl
www.slubnytarg.pl
www.slub.waw.pl
www.netwesele.pl
www.infoslub.pl
www.uslugislubne.pl
Ja bym osobiście raczej odsprzedała salonowi, bo zobaczysz, że ze sprzedażą w domu będzie cyrk.
Moja kumpela jak sprzedawała suknię, to po prostu myślała, ze oszleje, bo miała rozmiar 36, a przyjeżdżały do mierzenia panny mające 42.
wiec tak:
w biuscie ma okolo 86(ma wszyste spore wkladki:))wiec mysle ze na B-C miseczke
-pod biustem okolo 76
w pasie okolo 66-68
-w biodrach okolo 93-95
a teraz moje wymiary na jakie byla szyta moze beda bardziej konkretne dla was,bo suknie ciezko zmierzyc z dokladnoscia
biust- 83
pod biustem 70
w pasie 64
w biodrach 91
wzrost 170
mysle ze mozna do kazdego wymiaru podanego jako pierwszy dodac po 3-4 cm
w biuscie ma okolo 86(ma wszyste spore wkladki:))wiec mysle ze na B-C miseczke
-pod biustem okolo 76
w pasie okolo 66-68
-w biodrach okolo 93-95
a teraz moje wymiary na jakie byla szyta moze beda bardziej konkretne dla was,bo suknie ciezko zmierzyc z dokladnoscia
biust- 83
pod biustem 70
w pasie 64
w biodrach 91
wzrost 170
mysle ze mozna do kazdego wymiaru podanego jako pierwszy dodac po 3-4 cm