Widok
Ne wiem czy to o tego st. patricka chodzi - jesli tak to wejdz sobie na stronke http://www.suknie-slubne.pl/ramka.php?page=sklepy
i tam masz sklepy ten w warszawie to glowny ale maja najwyzsze ceny - tam mozna zadzwonic i sie sytac o ta suknie o ile wiesz jak sie nazywa, bo ja jej na stronce nie znalazlam,
a po nizej masz tez kontakt i mozesz wyslac tam emaila z zapytaniem i wkleic obrazek z suknia - odpisza napewno.
i tam masz sklepy ten w warszawie to glowny ale maja najwyzsze ceny - tam mozna zadzwonic i sie sytac o ta suknie o ile wiesz jak sie nazywa, bo ja jej na stronce nie znalazlam,
a po nizej masz tez kontakt i mozesz wyslac tam emaila z zapytaniem i wkleic obrazek z suknia - odpisza napewno.
Ta suknia to model Daifa. Mają ją w salonie w Białymstoku:
Sophie Mariage
Branickiego 1
tel. 085 748 20 42
Twierdzą, że cena katalogowa to 4539 zł. ale na Allegro wystawiali ją za cenę 3539 zł, że niby to cena hurtowa.
Wiem, bo tez mi sie podobała i dzwoniłam tam.
To link, do tej aukcji, ona jest juz zakończona.
http://www.allegro.pl/item89683460_nowa_hiszpanska_kolekcja_2006_san_patrick.html
Sophie Mariage
Branickiego 1
tel. 085 748 20 42
Twierdzą, że cena katalogowa to 4539 zł. ale na Allegro wystawiali ją za cenę 3539 zł, że niby to cena hurtowa.
Wiem, bo tez mi sie podobała i dzwoniłam tam.
To link, do tej aukcji, ona jest juz zakończona.
http://www.allegro.pl/item89683460_nowa_hiszpanska_kolekcja_2006_san_patrick.html
justa1812 napisał(a):
> Ta suknia to model Daifa. Mają ją w salonie w Białymstoku:
> Sophie Mariage
> Branickiego 1
> tel. 085 748 20 42
> Twierdzą, że cena katalogowa to 4539 zł. ale na Allegro
> wystawiali ją za cenę 3539 zł, że niby to cena hurtowa.
> Wiem, bo tez mi sie podobała i dzwoniłam tam.
>
>
> To link, do tej aukcji, ona jest juz zakończona.
>
> http://www.allegro.pl/item89683460_nowa_hiszpanska_kolekcja_2006_san_patrick.html
>
>
cholera!nie pomyslalabym ze na allegro byla taka suknia.ale cena mi sie nie podoba w salonie:(
dzieki
to jak koniec aukcji to juz pewnie mi nie pokaze sie
> Ta suknia to model Daifa. Mają ją w salonie w Białymstoku:
> Sophie Mariage
> Branickiego 1
> tel. 085 748 20 42
> Twierdzą, że cena katalogowa to 4539 zł. ale na Allegro
> wystawiali ją za cenę 3539 zł, że niby to cena hurtowa.
> Wiem, bo tez mi sie podobała i dzwoniłam tam.
>
>
> To link, do tej aukcji, ona jest juz zakończona.
>
> http://www.allegro.pl/item89683460_nowa_hiszpanska_kolekcja_2006_san_patrick.html
>
>
cholera!nie pomyslalabym ze na allegro byla taka suknia.ale cena mi sie nie podoba w salonie:(
dzieki
to jak koniec aukcji to juz pewnie mi nie pokaze sie
jest jeszce widoczna ta aukcja - nawet po kilku dniach od zakończenia można zobaczyć :)
tu zbliżenie zamieszconej fotki na aukcji:

Nikt tej sukni nie kupił wiec napewno cena nie ulegnie zmianie - musisz tlko napisać, no i 38 to za szeroka bedzi ena ciebie chyba.....
Oferujemy hiszpańską suknię ślubną:
MODEL: Daifa
FIRMA: San Patrick
KOLEKCJA: 2006
KOLOR: ecru
ROZMIAR: 38
MATERIAŁ: koronka
STAN: nowa
CENA KATALOGOWA 4539
CENA HURTOWA 3539
Istnieje możliwość obejrzenia i przymierzenia modelu w naszym salonie.
W cenę kupna wliczona jest usługa krawiecka wykonywana w naszym boutique - wiec akurat - zmniejsza ci :)
Sophie Mariage
ul.J.K.Branickiego 1
15-085 Białystok
tel. 085 748 20 42
suknia-slubna.pl
Mozesz też zadac pytanie sprzedającemu - po zalogowaniu się na allegro
tu zbliżenie zamieszconej fotki na aukcji:
Nikt tej sukni nie kupił wiec napewno cena nie ulegnie zmianie - musisz tlko napisać, no i 38 to za szeroka bedzi ena ciebie chyba.....
Oferujemy hiszpańską suknię ślubną:
MODEL: Daifa
FIRMA: San Patrick
KOLEKCJA: 2006
KOLOR: ecru
ROZMIAR: 38
MATERIAŁ: koronka
STAN: nowa
CENA KATALOGOWA 4539
CENA HURTOWA 3539
Istnieje możliwość obejrzenia i przymierzenia modelu w naszym salonie.
W cenę kupna wliczona jest usługa krawiecka wykonywana w naszym boutique - wiec akurat - zmniejsza ci :)
Sophie Mariage
ul.J.K.Branickiego 1
15-085 Białystok
tel. 085 748 20 42
suknia-slubna.pl
Mozesz też zadac pytanie sprzedającemu - po zalogowaniu się na allegro
Pola, jak chcesz sobie wyświetlić tą aukcję na allegro, to zrób następujace kroki:
Wejdź na wyszukiwanie "zaawansowane" (lewy górny róg strony), w "szukaj w zakończonych" wpisz słowo "patrick". Trzecia sukienka która się wyświetli to właśnie ta.
Nie miałam czasu wczoraj ci nic pisać bo mam malowanie chaty i rzadko siadam do kompa.
Wejdź na wyszukiwanie "zaawansowane" (lewy górny róg strony), w "szukaj w zakończonych" wpisz słowo "patrick". Trzecia sukienka która się wyświetli to właśnie ta.
Nie miałam czasu wczoraj ci nic pisać bo mam malowanie chaty i rzadko siadam do kompa.
Witaj Pola, lepiej obejrzyj sobie tę suknię na żywo, bo na zdjęciu masz długonogą modelkę wygiętą w pałąk, komputerowy retusz i specjalne oświeteletnie. Sama byłam bardzo rozczarowana kiedy zobaczyłam suknie San Patric na żywo - w niczym nie przypominały kreacji ze zdjęcia. Tak na marginesie - na Gimbli jest ponoć wątek gdzie dziewczyny wklejają zdjęcie katalogowe i zdjęcie siebie samej w tej sukni, co może być ciekawe do obejrzenia.
justa1812 napisał(a):
> Pola, zmierzyłaś już swoje cudo?
tak!!!bylam wczoraj i suknia na mnie czekala:)mialamduze szczescie bo mieli rozm 36 zamowiony juz dla innej klientki,ktora ma slub w sierpniu i obiecali ze jesli bedzie mi pasowala to bede mogla ja kupic a dla tej drugiej dziewczyny zdaza zamowic-bo dla mnie nie.jest cudowna!:)oczywiscie poprawki bo okazalo sie ze musze miec rozm 34(chyba schudlam przez te stresy slubne:))
suknia jest...romantyczna,sexowna i no co mam pisac dla mnie najpiekniejsza:)
za tydzien bedzie juz u mnie:)
oczywiscie z linea rafaelli rezygnuje
wlasnie dzis jestem w wawie zeby to zrobic,zobaczymy jak pani chetnie mi odda zaliczke:)
> Pola, zmierzyłaś już swoje cudo?
tak!!!bylam wczoraj i suknia na mnie czekala:)mialamduze szczescie bo mieli rozm 36 zamowiony juz dla innej klientki,ktora ma slub w sierpniu i obiecali ze jesli bedzie mi pasowala to bede mogla ja kupic a dla tej drugiej dziewczyny zdaza zamowic-bo dla mnie nie.jest cudowna!:)oczywiscie poprawki bo okazalo sie ze musze miec rozm 34(chyba schudlam przez te stresy slubne:))
suknia jest...romantyczna,sexowna i no co mam pisac dla mnie najpiekniejsza:)
za tydzien bedzie juz u mnie:)
oczywiscie z linea rafaelli rezygnuje
wlasnie dzis jestem w wawie zeby to zrobic,zobaczymy jak pani chetnie mi odda zaliczke:)