Widok

Samobójstwo po upokorzeniu w szkole

Opinie do artykułu: Samobójstwo po upokorzeniu w szkole.

Małoletni zwyrodnialcy rozebrali w szkole swoją koleżankę i na oczach klasy molestowali ją seksualnie. Całe zdarzenia sfilmowali telefonem komórkowym. Upokorzona przez nich 14-latka popełniła samobójstwo - tę szokującą historię opisał dziś Dziennik Bałtycki.

Do tragedii, jaka spotkała Anię z Gimnazjum nr 2 w Gdańsku doprowadziła m.in. jej... popularność. - Ania odrzuciła we wrześniu względy jednego z chłopaków. On postanowił się zemścić - tłumaczą zszokowane koleżanki ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

trojmiasto.pl usuwa opinie !!!

trojmiasto.pl usuwa niewygodne opinie czy to proba ratowania stolka dyrektora szkoly i stolka pani odpowiedzialnej w UM oraz kuratorium
??? kazdy niech sam sobie odpowie kto gdzie ma kolesi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeden z pięciu

trójmiasto.pl też tuszuje?

Brak mi slów

......................

Do całej klasy IIF i wszystkich nauczycieli oraz rodziców.

Kochani Rodzice Uczniów, którzy się przyglądli całemu zajściu w klasie.
Wychowujecie na fantastycznych obywateli tak aby nie reagować na to jak się dzieje krzywda 2 osobie.
To takie świetne jest jak kogoś rozbierać na lekcji, publicznie molestować i nagrywać próby gwałtu.
Świetnie wychowujecie swoje dzieci!

Moje gratulacje.
Składam jeszcze większe dla dyrektora szkoły, który nawet nie skreślił tych 5 uczniów z listy.
Jak ich karać?
Najlepiej obniżyć ocenę z sprawowania. Po co ich skreślać z listy uczniów?
Niech dalej chodzą do tej klasy i robią to co dalej robili.
To takie pedagogiczne.

Zastanawia mnie postawa tej klasy... Jeżeli oni w ogóle nie reagowali to znaczy że albo pochwalali to, co robiono z dziewczynką, bądź do takich obrazów już przywykli.

i jeszcze gorgo

prawda taka ze to MEDIA WINNE. Mamy amerykanizację!!! Prawda ze dzieci na kazdym kroku widzą nagość i są mocno zdemoralizowani. Rodzice powinni mocno pilnować dzieci.

Ja jak bede miał dziecko to w obcnym czasie nie posłał bym go do publicznej szkoły. Mocno mnie to zastanawia.

tragedia

brak słów, wspolczucie dla rodziny.
Bachory - zrobić z wami to samo!

gnojów powiesić

poslowie

Teraz rozumiecie jak wielka byla zbrodnia Katynska.
Oprocz mnie i pani Tyszkiewicz zostala tylko brac robotniczo chlopska.Proletariat ma niestety gen niemyslenia ,barbazynstwa i braku elementarnej kultury.
Gdybym napisal " w czym wy co sie tak odgrazacie i podjudzacie jestescie lepsi od oprawcow" nie dotknal bym sedna sprawy.
Takie rzeczy beda sie zdazac,bo wasi potomkowie przyjda jako nastepne pokolenia.
Po co wiec oburzacie sie na siebie samych?!
Moze tez zwrocicie uwage ze w spolecznosci kaszubskiej maja swoje prawa i tam policja juz nic nei zdziala.
No mozna by zadoscuczynic rodzinie Ani i zasadzic wysokie odszkodowania od panstwa ze szkola nie upilnowala ,a sciagac je od rodzicow "normalnych chlopcow".
Kara stania nagolasa w centrum Gdanska tych "normalnych chlopcow" tez moglaby byc bardzo pouczajaca.W tym dni ´kazdy moglby ich obmacac lub napluc im w gebe.
I moze lepiej ich obciazyc ciezkimi pracami spolecznymi,niz zamykac za nasze pieniadze do przedszkola.Tam moga zdemoralizowac zwyklych zlodziejaszkow.

denerwuje mnie to forum, czy moderator nie widzi co sie tu dzieje?niedlugo banda matek i ojcow wybiegnie z kijami na ulice i

zacznie wybijac malolatow!!!!!!ja mowie STOP!

Winni są też rodzice tych przestępców!!!!! Dać nauczkę!!

Rodzice powinni odsiedzieć karę, w końcu kto ma ponieść odpowiedzialność ze te - 'wybryki' - jak uważają rodzice morderców!!! A te 'bachorki' trzeba wykastrować, obciąć język, uszy, ręcę i wydłubać oczy i puścić w świat, a nie jeszcze chronić przed opinią publiczną!!! To by była dobra lekcja i z pewnością spadłaby od razu przestępczość w naszym kraju!!!!!

Sytuacja sprzed kilku lat Moja córka na świadectwie ukończenia 1.klasy LO ma złą ocene z zachowania Dla mnie szok! Nikt nie powiadomił mnie w regulaminowym terminie,żadnej reakcji ze stronu szkoły Dzwonię do wychowawczyni:"Kto? Mama X?Proszę podać nazwisko,bo pani ma jedną córkę ,a ja mam ich w klasie 30-tkę" Kolejny szok Po nitce do kłębka doszłam w czym rzecz Otóż cała klasa miała obniżony stopień z zachowania za ucieczkę z jednego dnia lekcji ZGODA!POPIERAM! Kilka miesięcy później uciekają ponownie,moja córka nie chce,ale nie wyłamuje się WSZYSCY oprócz mojego dziecka mają usprawiedliwioną przez rodziców nieobecność,a ja NIGDY bym tego nie zrobiła i nie zrobiłam,bo konsekwencje czynów człowiek musi ponosić sam Tego córkę uczę Okazuje się,że CAŁA klasa,oprócz mojego dziecka,miała wizyty u dentysty,ortodonty,okulisty itd Wychowawczyni bez zmrużenia oka przyjęłą kartki od rodziców
Pomyślałam wtedy o sobie:matka - KRETYNKA wychowująca nieprzystosowane do życia dziecko Niestety swojej postawy nie zmieniłam i nigdy bym tego nie zrobiła
Wychowanie dzieci to WSPÓLNA sprawa-szkoły i domu
Tylko jak wymagać szacunku do wychowawcy,który przez rok nie nauczył się mówić do dzieci po imieniu????

ZOBACZCIE ICH FACJATY

Dzisiejszy fakt pokazuje tych gowniarzy, mozna dokladnie ich rozpoznac.GRATULUJE DZIENNIKARZOM ODWAGI

Policja

Policja powinna sprawdzić czy przed skasowaniem gdzieś nie wysłał tego filmu....

rodzice do więzienia

jeśli tak wychowali. widziałem w tv tych ojców jak cynicznie ich usprawiedliwiali. Nie dziwmy sie że ich dzieci tak postępują

Kostuch

Przeczytaj dzisiejszy Fakt

fotka

Czy widzial ktos moze fotke w dzisiejszym Metrze???

jest tam zdjecie jednego z oprawcow biednej Ani...nie jest zbyt wyrazne ale zawsze cos
do góry