Widok
Serdecznie nie polecam
Sklep bardzo fajny ,personel miły.
Tragedia była po wpłaceniu 100% w sklepie i czekaniu na transport
z rana telefon w ogóle był nieczynny,o godz 16 odebrał Pan że będzie o 17.... godz 17 telefon że ok 18....o 18.30 że pan będzie równo za 30 min....przyjechał o godz 19.20 i poprosiłem żeby wnieśli mi narożnik na 1 piętro (3 min roboty) i mówie im przed wniesieniem Panowie wykażecie dobrą wolą za spóźnienia,wzięli narożnik i szybko wnieśli
podpisuje umowę i 25 zł proszę do mnie za wniesienie...
A ja im tłumaczę że spóźnili się a ja specjalnie na nich czekałem
z resztą ustaliliśmy to na dole.Pan zaczął być agresywny że od rana pracuje jest zmęczony że jak nie dam tych głupich 25 zł to weźmie mi narożnik... tłumaczę mu spokojnie że nie mam przy sobie gotówki(mieszkanie było w stanie surowym) i że ustaliliśmy wniesienie na początku że będzie za spóznienie tak sam bym wniósł w 2 min ten narożnik... wziął mi boki które były zapakowane w pudle i trzasnął drzwiami.Super jutro muszę specjalnie jechać do szanownej abry aby wziąć pudło kierowniczka ma to totalnie w d... bo to jakaś firma wynajęta przez abre składająca się z jednego d....a i drugiego zatrudnionego.Wielki żal i
Tragedia była po wpłaceniu 100% w sklepie i czekaniu na transport
z rana telefon w ogóle był nieczynny,o godz 16 odebrał Pan że będzie o 17.... godz 17 telefon że ok 18....o 18.30 że pan będzie równo za 30 min....przyjechał o godz 19.20 i poprosiłem żeby wnieśli mi narożnik na 1 piętro (3 min roboty) i mówie im przed wniesieniem Panowie wykażecie dobrą wolą za spóźnienia,wzięli narożnik i szybko wnieśli
podpisuje umowę i 25 zł proszę do mnie za wniesienie...
A ja im tłumaczę że spóźnili się a ja specjalnie na nich czekałem
z resztą ustaliliśmy to na dole.Pan zaczął być agresywny że od rana pracuje jest zmęczony że jak nie dam tych głupich 25 zł to weźmie mi narożnik... tłumaczę mu spokojnie że nie mam przy sobie gotówki(mieszkanie było w stanie surowym) i że ustaliliśmy wniesienie na początku że będzie za spóznienie tak sam bym wniósł w 2 min ten narożnik... wziął mi boki które były zapakowane w pudle i trzasnął drzwiami.Super jutro muszę specjalnie jechać do szanownej abry aby wziąć pudło kierowniczka ma to totalnie w d... bo to jakaś firma wynajęta przez abre składająca się z jednego d....a i drugiego zatrudnionego.Wielki żal i
Moja ocena
Sklep Meblowy ABRA
kategoria: Salony meblowe
obsługa: 1
oferta: 1
jakość asortymentu: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.Mila i szybka obsługa,krótki termin realizacji i co najważniejsze ceny niskie jak plska kieszeń.Mi np.nie pasował jeden zawias,ale obsługa błyskawicznie dała mi na miejscu właściwy-nie oczekujmy cudów i nie czarujmy sie w kazdej branży zawsze cos sie znajdzie nie tak.Co do firmy transportowej to panowie bardzo profesjonalni i mili-błyskawicznie wykonuja swoja usługe-widocznie poprzednikowi wydawało sie że jest jedynym klientem i stąd oczekiwania indywidualne i chyba z jego strony wygórowne.ksiaże jakiś z bajki sie znalazł,który sam jak pisze nie wywiazał sie z umowy zaplaty.