Widok
Narkotyków chyba nie musisz brać...hehe, Meksyk zalany tym towarem, trzeba jednak uważać aby podczas porachunków mafii nie stracić głowy lub kulki nie dostać. Trochę zazdroszczę Wam tego wypadu, jak dla mnie Meksyk na obecną chwilę pozostaje w sferze marzeń..... może kiedyś.... Życzę udanego pobytu i wspaniałych wrażeń :)
Niegdyś uważałam, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek
Siema Wszystkim
Wlasnie wrocilem z wyprawy po Meksyku, od Mexico City D.F., przez stan oaxaca , Palenque , Merida (yucatan), Chichen-Itza, Tulum nad morzem karaibskim, zachaczylismy tez o Guatemale , tam niezapomiana przygoda ze s****zka ;) i wygrzewanie pupska nad ocenem spokojnym niedaleko Acapulco.
Bylo zarąbiscie polecam wszystkim, jak ktos sie wybiera to sluze wskazowkami co i jak ...
Wlasnie wrocilem z wyprawy po Meksyku, od Mexico City D.F., przez stan oaxaca , Palenque , Merida (yucatan), Chichen-Itza, Tulum nad morzem karaibskim, zachaczylismy tez o Guatemale , tam niezapomiana przygoda ze s****zka ;) i wygrzewanie pupska nad ocenem spokojnym niedaleko Acapulco.
Bylo zarąbiscie polecam wszystkim, jak ktos sie wybiera to sluze wskazowkami co i jak ...