Widok
Sprzedam przewijak na łóżeczko + gratis
Sprzedam przewijak , który jest dostosowany do stabilnego mocowania na łóżeczko. Pozwala to oszczędzić sporo miejsca , no i zdecydowanie jest ulgą dla i tak obolałych od noszenia dzieciątka pleców :). Spośród rzeczy na liście wyprawkowej zakup tego przewijaka uważam za najbardziej udany.
Wesoły kolor pasuje zarówno dla chłopca , jak i dla dziewczynki. Ja używałam akurat dla dziewczynki.
Cena nowego 49 zł. Chciałabym za niego 30 zł , a to z tego względu,że na brzegu ma malutkie rozcięcie ( nawet nie wiem,od czego się zrobiło). Oczywiście nie wpływa to na jakość użytkowania. Mi służył 4 miesiące,teraz córka jest już za duża. Zdjęcia wyślę na maila.
GRATIS dołączę opakowanie majteczek jednorazowych w rozmiarze M
Wesoły kolor pasuje zarówno dla chłopca , jak i dla dziewczynki. Ja używałam akurat dla dziewczynki.
Cena nowego 49 zł. Chciałabym za niego 30 zł , a to z tego względu,że na brzegu ma malutkie rozcięcie ( nawet nie wiem,od czego się zrobiło). Oczywiście nie wpływa to na jakość użytkowania. Mi służył 4 miesiące,teraz córka jest już za duża. Zdjęcia wyślę na maila.
GRATIS dołączę opakowanie majteczek jednorazowych w rozmiarze M