Widok
Strzeżcie się zabiegów z groupona w tym spa
Odradzam stanowczo. Pierwszy raz skorzystalam z oferty GROUPONU i dostałam za to nauczkę. Promocje jak to promocje zawsze mają ukryty haczyk. Zamówilam zgodnie z ofertą masaż do wyboru + peeling całego ciała + zabieg na twarz. Atmosfera osób tam pracujących (masażystki, kosmetyczki) bardzo nerwowa. Widać brak zgrania wśród nich. Poczułam sie tak, jakby nikt nie chciał mnie obsłużyć. Po prośbie dostałam szlafrok i ręcznik, który wyglądał na mocno zużyty! Pani z recepcji nie chciała mi go wymienić. Peeling godny pożałowania. Bardzo szczypała mnie skóra na nogach. Dzień wcześniej miałam depilację nóg i nie powinnam mieć peelingu, a masażystka wcierała we mnie sól, mówiąc, że jest dobrze. Po peelingu był masaż, bardzo amatorski. Masażystka jakby pierwszy raz masowała i się bała. Często korzystam z masażu, więc wyczuwam profesjonalizm lub jego brak. Jeśli chodzi o czystość w gabinecie to również jestem niezadowolona. Było dużo soli na podłodze i gdzieniegdzie rozlana oliwka. Trzeba było po masażu bardzo uważać, aby się nie poślizgnąć. Odradzam to miejsce, ponieważ nie poczułam sie tutaj wyjątkowo, tylko jak intruz, którego traktuje się gorzej i wykonuje zabiegi na szybko.
Moja ocena
Baltiqa Day Spa
kategoria: SPA
obsługa: 1
oferta: 3
jakość usług: 1
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
1.7
* maksymalna ocena 6