Widok

Szukam miejsca w zamrażarce

Może ktoś dysponuje miejscem w zamrażarce do przechowania ok 20l. płynu. Temp poniżej -10 C. Miejsce potrzebne na ok 5-6 lat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt nic??? piniadz do zarobienia, wszystko pelne macie??
Kupil bym wlasna ale nie mam gdzie już wstawic :(

Tak dziwaczne ogłoszenie, że chętnych brak...
Pachnie czymś nielegalnym, wróżącym problemy...

Jakie potrzeby takie ogloszenie :) Wszystko legalne a substancja nieszkodliwa, wrecz produkt spozywczy, oryginalnie zapakowany.
Kupilem teraz bo od kwietnia bedzie dodatkowo opodatkowany i cena wzrosnie 4 lub 5krotnie. Zapas jest. na 10 lat, problemem jest data waznosci +-2 - 3 lata wiec trzeba by go zamrozic na te 5-6 lat. Ot cała filozofia.

Skoro robisz zapasy na 10 lat, wykop sobie ziemiankę, podciągnij do niej prąd i wstaw tam sobie zamrażarkę.
Przechowasz znacznie więcej niz 20l, bez zawracania głowy innym.

Kup używaną zamrażarkę, czasem ludzie sprzęty za darmo oddają. I płac za prąd 10 lat. Serio to opłacalne? Prąd drożeje, a co jak jego cena za parę lat będzie podwójna albo potrójna niż teraz?

Jest oplacalne bo wartosc obecna 5 tys a po podatku 20-25tys. Wiem ze akcja wyglada jak te z czasow komuny ale jak rzad nas chce wydymac to trzeba cos robic zeby sie nie dac wydymac. Pewnie sie skonczy na zakupie zamrazarki ale poki co pytam, moze ktos juz ma i w calosci nie uzywa.

> wartosc obecna 5 tys a po podatku 20-25tys

Jeśli rzeczywiście takie ma być "przebicie", kup nie 20 a 200l, przechowaj trzy miesiące a potem 180l sprzedaj.
Zarobisz tyle, że zrekompensuje ci to z nawiązką późniejszy (za kilka lat, kiedy zapas ci się skończy bądź przeterminuje) droższy zakup.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po czesci racja, ale nie bedzie raczej komu sprzedać bo wiekszość zainteresowanych zapasy też już ma. Może nie na 10 lat ale maja a po 3 latach kto uwierzy ze to bylo zamrożone. A więcej na wlasne potrzeby też nie ma sensu gromadzić.
Patrzylem na zamrazarki , najmniejsze 105L. -nie wiem na co mi tyle jak mam tylko 20.

https://www.bitchute.com/video/gyqjtj7Vdhud/
Jeshghhhhh

Inne tematy z forum Kobieta

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Szukam dla siebie nowego zapachu (8 odpowiedzi)

Szukam dla siebie nowego zapachu. W cenie do 100 zł. Które byście polecili? Ważne aby nie był to...

Czy lubicie się malować i dlaczego? (43 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

do góry