Widok

Szybkie czytanie

Czy ktos bral moze udzial w kursach szybkiego czyatnia? Interesuja mnie efekty takiego kursu- czy to naprawde dziala? czy mozna parokrotnie zwiekszyc tempo czytanai ze zrozumieniem tekstu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można, ale ja żadnych tam kursów nie kończyłem, bo to strata kasy i czasu. Najlepiej samemu się nauczyć, zwłaszcza jak ma się jakiś egzamin i trzeba przeczytać 300 w 2 godziny (na przykład).

A tak powążnie - nie szukaj żadnych kursów, bo oni szukają tak naprawdę frajerów, którzy bylyby chętni oddać trochę gotówki za mądrości typu: "każdy może nauczyć się szybko czytać - 80% społeczeństwa jest do tego zdolne, musisz tylko wyzwolić z siebie energię..." - itp. Jeśli już, to wolałbym wyzwalać tą energię w trochę tańszy sposób, ale każdy jest przeciez kowalem swojego losu, jak twierdził Staff.

Pozdrawiam

Pozdrawiam
Bolek
Tez szukam , i chciałabym potwierdzenia .Wiem , ze ze organizuje je www.akademianauki.pl ale szukam kogos kto korzystal . Jesli dobre to naprawde duzo daje - znam osobe po takim kursie .Odezwijcie sie !!!

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (19 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Jak możesz zacząć reklamować swoją firmę? Jakieś pomysły? (20 odpowiedzi)

Jak możesz zacząć reklamować swoją firmę? Jakieś pomysły?

rak piersi w stadium 4 (3 odpowiedzi)

Witam. Moja bliska znajoma dowiedziała się niedawno, że ma raka piersi, już w czwartym stadium....

do góry