Widok
z rocznym dzieckiem nie, ze starszym owszem. co taki maluch tam bedzie robil caly dzien? Ani go tam polozyc, ani bezpiecznie puscic samego, halas, duzo ludzi doroslych, mnostwo dzieci, mysle ze za duzo wrazen dla takiego szkraba. My bylismy kilka lat temu, jak jeszcze nie mielismy dzieci, bawilismy sie calkiem ok, ale woda za zimna byla zeby w niej caly czas byc, chodzilismy sie ogrzac do jacuzzi i do strefy saun (na sauny roczniaka nie wezmiesz). Fajna rozrywka ale bez przesady, bylismy tam przy okazji na kilka godzin, jako cel sam w sobie to odradzam, szkoda kasy i czasu mozna jechac do aquaparku w sopocie ;P chyba ze godzine czy 2 jak bedziesz gdzies w pozblizu to ok, basen jak basen tyle, ze duzo atrakcji, ale rocznemu dziecku to raczej roznicy nie zrobi :) pozdrawiam
To zależy, jeśli Twoje dziecko lubi zabawy w piasku i pluskanie się w wodzie to warto.
Ja byłam we wrześniu i było pusto. Syfu nie zauważyłam ;-) Woda w części dla dzieci płytka i ciepła, trochę zabawek, małe zjeżdżalnie dla dzieci. Trochę duszno, szczególnie odczuwalne po wejściu, potem już nie.
Jak dla mnie było trochę za zimno, niby było 28 czy 32 stopnie ciepła, ale odczuwalnie było o wiele niżej. Możesz wjechać wózkiem, więc i zabrać wszystko co potrzebne, a dziecko będzie miało gdzie się przespać. Ja polecam na jednodniowy pobyt z dziećmi.
Ja byłam we wrześniu i było pusto. Syfu nie zauważyłam ;-) Woda w części dla dzieci płytka i ciepła, trochę zabawek, małe zjeżdżalnie dla dzieci. Trochę duszno, szczególnie odczuwalne po wejściu, potem już nie.
Jak dla mnie było trochę za zimno, niby było 28 czy 32 stopnie ciepła, ale odczuwalnie było o wiele niżej. Możesz wjechać wózkiem, więc i zabrać wszystko co potrzebne, a dziecko będzie miało gdzie się przespać. Ja polecam na jednodniowy pobyt z dziećmi.
ja byłam z córką jak miała rok i 5 miesięcy. Było super :) córka cały czas siedziała w wodzie (basen dla dzieciaków z bardzo ciepłą wodą) lub w piasku. Dla niej to była wielka frajda. Tylko wydaje mi się, że lepiej pojechać z dzieckiem które już chodzi, wtedy może samo pobawić się w wodzie. I lepiej pojechać w ciągu tygodnia bo w weekend bardzo dużo ludzi a jak byliśmy w dzień roboczy to bardzo przyjemnie. Jest tam też duży plac zabaw, dla maluszków jak i dla dzieci starszych. Można mieć wózek więc córka miała swoje regularne drzemki, jest gdzie pospacerować bo stworzyli tam dżunglę ze ścieżkami, chyba maja ok 1 km. Co do duchoty to faktycznie średnio jeśli chce się tam spać ale myśmy spali w domkach zaraz obok hali. Nowe, bardzo czyste z kuchnią więc można sobie przygotować posiłki. Jesta tam oferta, że jak kupuje się 3 noce to wstęp do tropical island jest za darmo - można wchodzić i wychodzić.
Podsumowując: córka była zachwycona, my również bo sobie odpoczeliśmy - nie trzeba było się nią tyle zajmować :)))
Podsumowując: córka była zachwycona, my również bo sobie odpoczeliśmy - nie trzeba było się nią tyle zajmować :)))