Widok

U jakiego lekarza w Gdańsku obrzezanie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mój 6 letni synek ma stulejkę. Na początku lekarz mówił nam aby nic nie robic, niestety zadne cwiczenia nie pomagają i trzeba bedzie ostatecznie wybrac sie na zabieg. Czy mozecie mi polecic dobrego specjaliste, ktory sie tym zajmuje? Najbardziej boję, ze zabieg bedzie bolesny...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W kolejowym w gdańsku masz chirurgie dziecieca i w redlowie. Najpierw chirurg daje ci skierowanie do któregoś z tych szpitali a tam diagnozuja i wyznaczają termin zabiegu. U 6 latka jest to pod znieczuleniem całkowitym. My jutro mamy diagnozę. Obrzezanie jest ostatecznością.
zastanów się 2 razy,bo jak syn kiedyś wpadnie w ręce arabów to będzie problem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja bylam z dzieckiem prywatnie. Zabieg wykonwal pan Jerzy Michajłowski ( tutaj masz nr tel: 48 794 795 738 ). Tylko trzeba zapisac sie z wyprzedzeniem bo pamietal ze mial dosc duzo pacjentow. Ja rowniez balam sie bardzo jak moj syn to zniesie ( mial zabieg w wieku 12 lat, byla to ostatecznosc,no niestety ale trzeba bylo sie wybrac) ale wszystko bylo ok.

ile kosztowal zabieg???
A próbowaliście kuracji sterydowych maściami? My 3 razy w 2 roku życia dziecka, w 4 roku życia i ostatnio i ta ostatnia przyniosła trwały efekt. Po tamtych dwóch powracał problem. Może wybierzcie się jeszcze do jakiegoś dobrego urologa dziecięcego, albo chirurga dziecięcego.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...

prywatny dentysta (24 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

do góry