Widok

Urzedniczka wiedziała lepiej

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czytałyscie ten artykuł na trójmiasto.pl? czysta paranoja
Nie przeprasam za bledy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to się kobitka popisała.

Kiedyś w jakimś tokszole widziałam dziewczynę, której od lat blokują wydanie pozwolenia na legalny pobyt w USA, gdzie pojechała na leczenie. Prawdobodobnie urzędnicy nie zajmują się jej dokumentami, bo nie ma kompletu papierków - brak odcisków palców. Dziewczyna nie ma rąk...
o matko...albo kolejna bzdura-w niemczech placi sie za nieobecnosc dziecka w szkole,chyba ze ma swistek od lekarza...

A co gorsze kuzynowi w niemczech zabieraja sporo kasy z wypłaty tylko za to ze nie ma dzieci ..to co u nas chciala wprowadzic w tamtym roku pewna minister.to dopiero **** !
Nie przeprasam za bledy
Podobno kiedyś (chyba ze 30 lat temu) w Polsce też kawalerowie od pewnego wieku coś musieli płacić. Nazywano to "bykowym".
Czytałam, ale jakoś nie wierzę "Faktowi".
Jak nie zapomnę, to jutro zapytam o tę aferę moją "wtykę" z kartoteki adresowej.
Nie mogę się dodzwonić. Ale znalazłam coś w "Dzienniku Bałtyckim":

- To naprawdę tragiczna pomyłka - usprawiedliwia swoją podwładną Danuta Galica, kierownik referatu dowodów osobistych w gdańskim urzędzie. - Urzędniczka zakwestionowała zdjęcie, bo ustawa wyraźnie mówi, że lewe ucho musi być widoczne. Na fotografii zakryte było włosami. Trudno się domyślić, że chodziło o ukrycie mankamentu urody. Gdyby ten pan przyznał się do swojej niepełnosprawności, nie byłoby sprawy. W przypadku odstępstw urzędnik przyjmuje wniosek, a sam sporządza pismo, dlaczego się tak dzieje.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

rolety rzymskie kto ma? (33 odpowiedzi)

http://img62.imageshack.us/img62/6410/rolt.jpg Uploaded with ImageShack.us może podpowiecie :...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

gdzie tanie przybory szkolne i inne ? (7 odpowiedzi)

Witajcie, może ktoś orientuje się gdzie w trójmieście znajdę tanie przybory szkolne (zeszyty,...

do góry