Widok

WALENTYNKI

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to z okazji że sie zbliżają rozpoczne ten kontrowersyjny temat:)
świętujecie jakos ten dzień czy nie uznajecie tego zachodniego nabytku?
...jeżeli tak to macie jakies pomysły?
...a może jakieś wyjątkowe potrawy?
...jeżeli macie dzieci to razem z nimi czy tylko z mężem czy narzeczonym?

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
akurat mój kuzyn miał szczęście (czy nieszczęście ) urodzic sie 14 lutego ale wtedy tego swięta jeszcze u nas nie było:)

image

obchodzić obchodzimy. Przynajmnie kolejny dzień żeby go miło spędzić oprócz tych na codzień które tez sa miłe. Co do tego roku to nie mam pomysłu w ubiegłym byliśmy razem z męża siostra i jej mężem w kinie a późniejna kolacji..

ah ja za szumnie tego święta nie obchodze ale tez przeważnie do kima wychodzimy takie pożądne zrobimy jak juz będziemy sami mieszkać pewnie:)

image

no własnie my dopiero ze sobą mieszkamy od sierpnia więc moze teraz spędzimy go w domku. A do kina chodzimy bo w tym czasie fajne są komedie romantyczne polskie a lubię sobie takie czasem filmy pooglądać.

ja to wogóle romantyczne filmy lubię:)

image

a my w tym roku walentynki we trojke spedzimy ;)

Micka to na pewno będa miłe walentynki:))

rok temu w walentynki, romantyczny wieczór spędziliśmy w OBI na wybieraniu farb do naszego domu :)

image

image

:)

image

my nie obchodzimy
ale mamy tego dnia rocznice zareczyn ale w tym roku nie bedziemy obchodzic bo ja w szpitalu bede

Madzia, może te Walentynki będą symboliczne - nowy początek? A następne spędzisz tak jak Micka w tym roku? :)

My zawsze idziemy do kina... Dalszą część wieczoru też spędzamy tendencyjnie ;) Prezenty najwyżej symboliczne...
no właśnie Madzia może w przyszłym roku we trójkę:)

image

ja mam nadzieję, że będzie jakiś miły wieczór, np. kolacyjka lub kino
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
kurcze teraz 14 wypada w środku tyg alr np. weekendowy wyjazd do paryża:)

image

Dobry pomysł k@juta ale niestety brak funduszy:(

no ale pomarzyć zawsze można:)
może kiedyś:)

image

nie no pewnie, dobrze ze marzenia nic nie kosztują

nio:)
ale fajnie że Walentynki są w zimę zima mi sie wydaje bardzioej romantyczna niż lato:)
lato zawsze kojarzy mi sie z czasem romansów, ulotnych wzruszeń:)

image

teraz już o takich rzeczach zapominamy. GPS na palcu i teraz romanse z jednym osobnikiem:))

hihi no:)

image

no chiałabym chciałabym

a ja z moim mezem w walentynki pierwszy raz sie pocalowalismy wiec to swieto ma dla nas szczegolne znaczenie:)

image
My mieszkamy juz sporo czasu razem i bardzo często robimy romantyczne kolacje przy świecach, z romantyczną muzyką, tańczeniem przytulańców na środku pokoju...
Ale z doświadczenia wiem, że 14go jest taki wyjątkowy klimat :) I ma się ochotę wymyślać różne niespodzianki...

Najlepsze walentynki były rok temu :) Siedzieliśmy przy stole (to taka właśnie kolacja ze świeczkami), Paweł otworzył wino, nalał je do kieliszków... I w tym momencie naszła nas myśl, że może si spakujemy na szybkiego i pojedziemy do Miastka do Rodziców :) :) :) Szybko zadzwoniłam do szefowej, że mnie nie będzie na drugi dzień, spakowaliśmy szczoteczki i piżamki i lecieliśmy do autka :) :) :)
Mama była pod wrażeniem :)
Oczywiście, winko juz nalane wypiłam przed wyjściem ja, Pawełek jako kierowca nie :)

ja cos wyjątkowego wymyslę jak juz będziemy sami mieszkać bo wtedy to walentynki można rozpocząc po pracy i porzeciągnąć do następnego dnia:)

image

a my dzien po walentynakch pierwszy raz gadalismy na czacie,to tego dnia mnie zaczepił ....niestety ani walentynek ani tej rocznicy nie spedzmy razem :(:(:(:(
Nie przeprasam za bledy
nie smuć sie na pewno pezyszłą spędzicie:)

image

ach Te Wasze nędzne historyjki, aż wymiotować się chce jak je czytam, pierwszy pocałunek, tańce na środku pokoju. Ty Beata to w oógle w innym świecie żyjesz. Tak piejesz nad tym swoim mężem jak by niewiadomo co to z niego było. Koleacje przy świecach itp. Już to widzę hehe No i teraz jedziecie laseczki z tekstami do mnie : "a co zazdościsz, to po co czytasz" i te wasze inne standardowe teksty heheheh
Zobaczcie jaki fajny troll. Nawe sam odpowiada na swoje zaczepki.
Życzę miłych walentynek. I pozdrawiam wszystkich, którzy spędzą ten wieczór jedząc pyszną kolację przy świecach.
Popieram, Went. Wreszcie ktoś przemówił do rozumu Beacie.tr.

Ty naiwna kobito! Sądzisz, że ktoś uwierzy, że masz kochanego Pawełka, cud nad cudy - takiego, co nie tylko chce zjeść kolację przy świecach, ale i potańczyć?! Przy winie?! W dodatku może jeszcze mówi Ci, że Cię kocha?!

Fuj, na jakim Ty świecie żyjesz! Nie było w okolicy normalnego faceta?! Takiego, co wyłącznie piwo pije (i to minimum 4 puszki dziennie), przeklina, a wieczór spędza z telewizorem?

Beata - do garów (opcjonalnie możesz szorować podłogę na kolanach)!
Paweł - oglądać meczyk chlejąc piwsko (z głośnym bekaniem). Tak mają wyglądać walentynki!

Went, dalej, wypowiedz się jeszcze na jakiś ważny temat! Wiesz, co one ostatnio wymyśliły??? Porody rodzinne! Zapomniały, że prawdziwa kobieta ma rodzić na korytarzu przed porodówką, a facet powinien w tym czasie upijać się z kolegami! A one tu jakieś znieczulenia, trzymanie się za ręce i "wytrzymaj jeszcze trochę kochanie". Normalnie, flaki się przewracają.
No kurcze, szukałam, ale nie znalazłam :P
Ps.Byłabym wtedy bogata... tyle puszek do sprzedania :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kolorowanki do druku (31 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (106 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry