madzia obawiam się że musisz poczekać do najbliższego śniegu
a wiesz to jest robione na polu, jak na spacerku z kajką byliśmy:)
mam jeszcze jedno fajne ale ciut rozmazane ale super wyszła kaja w ruchu
zaraz ci prześlę
taaaaaaa k@jutka nie wiem gdzie co jest wiem tylko, że ieszkam na kolendrowej wrazie jak sięzgubię, żebym wiedziała gdzie taxi ma mnie zawizdz :-) hahahahah
Ale wyślę, że jak się zrobi cieplej to zrobie sobie spacerek po sklepach
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem!
mi też szybko...jeszcze tylko 3 godzinki :) i nach gdingen :)
byłam na poczcie... zaraz robię zupke brokułową, ładnie będzie pachnieć, troche będe kusić kolegów z biura ;)
k@juta jak tak patrze na ciebie w tym śniegu to śmiać mi się chce.... bo superowo to wygląda... a ty mi się kojarzysz z 5 letnią dziewczynką... uchachana że jest śnieg... naprawde super fotki...
Dziewczyny kolejny temat... która z was chodzi do lumpików... i czy sobie coś tak kupujecie... a jak tak... to co.... i co ostatnio fajnego kupiłyście...
ja cały czas altam po lumach chociaz oststnio zaniedbałam to
ale spodni nie kupuje bo nigdy nie pasuja
ale za to mam mase bluzek
własciwie cała szafe mam z lumpa
jak cos nie pasuje to przerobie i si
moja babcia udaje jak zwykle, że wszystko jest ok, mówi, że wszystko dobrze, dziś mój tata jedzie skonsultować wyniki z innym onkologiem i może wieczorem zapadną jakieś decyzje. Dzięki, że pytasz:)
moja babcia w ogóle jest full optymistic!!ciągle udaje, że nic ją nie boli, a tabletek ma więcej na jeden dzień niż ja przez całe życie zjadłam:))ale ja się cieszę, bo nie jest zrzędzącym, marudzącym moherowym beretem, tylko super babcią
cześć Micka....
Karcia ty to ta seksi blondynka...
Jak tam malutka martusia...
A moja szafa również pełna ciuchów z lumpa ale się ograniczam, bo mój mąż mówi że mi tira kupimy z tymi szmatami co bym miała co oglądac i nosić :-)