Widok
Dziewczynki cos wam opowiem....moj maz zamowil na poczatku grudnia zdjecia przez internet z superfoto z krakowa bo TANIEJ pomijam fakt ze mogl takie samo zamowienie zrobic do gdanska do np EMPIK-u gdzie zdjecia tez przysylaja poczta lub mozna odebrac osobiscie przesylka zostala do nas nadana 8 grudnia i oczywiscie nie dotarla caly czas mecze mojego meza zeby wyjasnil zaistniala sytuacje a on caly czas zapewnial mnie ze dzwoni i ich ponagla zeby to wyjasnili.Dzis sie wkurzylam i sama zadzwonilam i ich zrąbalam przez telefon po czym cos mnie tknelo i sprawdzilam adres przesylki i co sie okazalo moj maz podal niepelny adres co swiadczy o tym ze ma IQ rosliny donniczkowej!!!!!!!!!! ufff,musialam sie gdzies wyzyc zeby na niego nie wrzeszczec jak wroci z pracy
a myslalam ze tylko ja mam takie problemy!!!!! ja sie prosze od zeszlej srody o przyniesienie teczki z danymi (obiecalam kolezance z forum) a on mi codziennie cis innego przynosi. jak go prosze zeby sobie zapisal twierdzi ze to nie potrzebne bo on nie jest dziadkiem i na pewno zapamieta. Skutek??????????????????
nie rozmawiamy od soboty bo znowu przyniusl cos innego
nie rozmawiamy od soboty bo znowu przyniusl cos innego
sylwia