Re: Niesmaczne jedzenie w restauracji Drywa.
Chyba ty nie masz smaku,bo tak spieprzyć mięso,żeby było bezsmakowe to potrafi ktoś,kto nie zna się absolutnie ani na smakach ani na gotowaniu.Przydałby się telefon do Magdy Gessler,może nauczyłaby...
rozwiń
Chyba ty nie masz smaku,bo tak spieprzyć mięso,żeby było bezsmakowe to potrafi ktoś,kto nie zna się absolutnie ani na smakach ani na gotowaniu.Przydałby się telefon do Magdy Gessler,może nauczyłaby jak należy gotować,żeby nie podawać gościom takiej słonej ohydy.Albo po prostu zmienić szefa kuchni na kogoś,kto zna się na gotowaniu i robi to z sercem a nie z konieczności.
Gdybym nie miała smaku jak ty,obojętne byłoby mi co zjadłam,a jednak mam smak i to nieprzeciętny,bo wiem co jest dobre i smaczne a co po prostu niezjadliwe,płaci się za to pieniądze i wymaga normalnego, smacznego jedzenia a nie jakieś słonej brei ,nie podobnej do mięsa.
A mojej Mamie nigdy nie dorównasz w gotowaniu,bo się po prostu na tym nie znasz.
zobacz wątek