Widok

Wszawica w szkole w Baninie

Drodzy mieszkańcy Banina i okolic :) szkoła boryka się z problemem nawracającej wszawicy proszę sprawdzajcie wlosy swoim dzieciom i sobie!!! Jak macie problem to zostańcie z nim w domu i wyleczcie wszawice a nie wracajcie następnego dnia do szkoły!!! Samo mycie nie daje efektu-jak pisala pani dyrektor. Trzeba 10 dni żeby wybić gnidy. Zróbcie porzadne pranie, sprzątnijcie w domu a szkoła tez niech przeprowadzi dezynfekcje inaczej nigdy z tego nie wyjdziemy a sprawa ciagnie się od września!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest KARA dla tych parkujących pod szkołą i łamiących zakazy. Tylko dzieci szkoda.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sto procent racji! Trzeba prać odzież zimową i czapki.Oszczędzanie wody, prądu, gazu? Jedna matka pierze, dba i dzieci czyste a druga puszcza brudne z wszawicą
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przecież są szampony na wszy i jednocześnie na gnidy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Szampony są ale jak w chałupie nie posprzątasz i ciuchów nie wypierzesz to nic po szamponie!!! A gnidy same nie wypadną!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
hedrin 15 minut i po klopocie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam środek Pipi, jedna kuracja zabija wszi i gnidy. Należy tylko porządnie wyczesać włosy załączonym grzebieniem. Niestety miałam możliwość sprawdzenia i działa w 100%
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każdego przed szkołą powinno się zgolić na łyso i łeb posypać popiołem i dać do wypicia tajemniczy napój
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do tego owsica zdaje się też pojawiła...
Jak pokemony - złap je wszystkie!

Ja mogę oddać pralkę 2 letnia mało co ma wypracowane 9 kg w dobre ręce potrzebującym a nie na Chanel
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mi zaczyna pralka szwankowac i przydaloby sie wymienic. Przy 3 dzieci chodzi codziennie chetnie przyjme i nawet zaplace lub kupie cos dla dzieci np owoce. Kontakt. agata88sze@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

MOJA wnusia też miała ale synowa wszystko wyczyściła i jest ok.
rodzice sprawdzajcie swoje dzieci .

Andrzej to od twojej wnusi się zaczęło, rozniosła te wszy po całym Baninie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Banino

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

przedszkole (21 odpowiedzi)

Miszewo nowo otwarte przedszkole w Miszewie zaprasza chętnych na dni otwarte w środę od godz 14...

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

do góry