Widok
ZESPÓŁ TEQUILABRASS - Kpina z muzyki?
http://www.tequilabrass.ovh.org/Demo.html
MATKO !!! SŁYSZELIŚCIE TO ?! JAKO ABSOLWENT SZKOŁY MUZYCZNEJ POPROSTU NIE WYTRZYMAŁEM...
Radzę posłuchać piosenek... przecież to żenada...
FAŁSZ FAŁSZ FAŁSZ !!!
Naprawdę radzę przesłuchać. Ubaw murowany...
A Panów z zespołu na jakiś kurs śpiewu wysłać ...
MATKO !!! SŁYSZELIŚCIE TO ?! JAKO ABSOLWENT SZKOŁY MUZYCZNEJ POPROSTU NIE WYTRZYMAŁEM...
Radzę posłuchać piosenek... przecież to żenada...
FAŁSZ FAŁSZ FAŁSZ !!!
Naprawdę radzę przesłuchać. Ubaw murowany...
A Panów z zespołu na jakiś kurs śpiewu wysłać ...
90% "orkiestr" weselnych nie lepsza. A najbardziej ubawiła nas właśnie kapela absolwentów szkoły muzycznej - rzeczywiście mogliby być nieźli, ale próbowali śpiewać disco-polo głosami niemal operowymi...
Czego wymagać od śpiewających "Czarne oczy" i "Hej sokoły"? A ci panowie przynajmniej wyglądają na sympatycznych...
I tak wszystkim polecam "moje" Sound City Band. Kobieta śpiewa rewelacyjnie, a całość w niczym nie przypomina filmu "Wesele" (ale tego nowego, nie mylić z ekranizacją lektury).
Czego wymagać od śpiewających "Czarne oczy" i "Hej sokoły"? A ci panowie przynajmniej wyglądają na sympatycznych...
I tak wszystkim polecam "moje" Sound City Band. Kobieta śpiewa rewelacyjnie, a całość w niczym nie przypomina filmu "Wesele" (ale tego nowego, nie mylić z ekranizacją lektury).
sylvia napisał(a):
> Agatha czarne oczy i hej sokoły to super kawałki i wsam raz na
> imprezy suto przyprawiane,na wesela i tp.przy tym bawi sie cała
> polska.
Dokładnie! Prawie nikt nie wymaga, aby przy takich okazjach przygrywała im Wielka Orkiestra Polskiego Radia, tylko kapele weselne. A ta wyśmiewana tutaj kapela dokładnie reprezentuje średnią, z jaką udało mi się zapoznać na weselach na których byłam oraz przy okazji szukania zespołu na własną imprezę...
> Agatha czarne oczy i hej sokoły to super kawałki i wsam raz na
> imprezy suto przyprawiane,na wesela i tp.przy tym bawi sie cała
> polska.
Dokładnie! Prawie nikt nie wymaga, aby przy takich okazjach przygrywała im Wielka Orkiestra Polskiego Radia, tylko kapele weselne. A ta wyśmiewana tutaj kapela dokładnie reprezentuje średnią, z jaką udało mi się zapoznać na weselach na których byłam oraz przy okazji szukania zespołu na własną imprezę...